Kan ik mijn Galaxy S5 opladen als mijn USB aansluiting nat is?

s5

Let op: deze vragen hebben betrekking op de Samsung Galaxy S5.

USB-aansluiting
Als een toestel of USB-aansluiting nat is, maak deze dan eerst droog met een schone, zachte doek. Vervolgens kun je het toestel opladen met een USB-kabel. Gebruik altijd officiële Samsung producten om schade aan het toestel of oplader te voorkomen. Woon je in Nederland, dan zijn officiële accessoires  te koop bij de Samsung Shop. Woon je in België? Ga dan naar Samsungonderdelen.com.

Koptelefoon ingang
Als de ingang van een koptelefoon nat is - als deze bijvoorbeeld uit het water komt – kun je wel direct de koptelefooningang gebruiken. Wel adviseren wij altijd om een apparaat, na contact met water, droog te maken met een zachte en schone doek.

Meer informatie over de Galaxy S5 en contact met water.