Kan ik mijn Galaxy S7 in en onder water gebruiken?

De Galaxy S7 serie voldoet aan de norm IP68. IP68 betekent volledige bescherming tegen binnendringend stof en maximaal 30 minuten onderdompeling in maximaal 1,5 meter zoetwater. Ons algemene advies is om het apparaat niet bloot te stellen aan water dat met enige kracht wordt voortbewogen, zoals kraanwater, golven, een waterval of een zwembad.

Dompel het apparaat verder niet onder in warm water dat zeep bevat, of waarin zich ionen bevinden, zoals opgelost zout.
Samsung garandeert dat het apparaat waterdicht is zo lang het SIM-laatje goed gesloten is, maar niet dat het toestel gewoon gebruikt kan worden in water of andere vloeistoffen. Het is mogelijk dat het touchscreen en andere functies niet goed werken wanneer het apparaat in het water wordt gebruikt. Als het apparaat is blootgesteld aan schoon water, moet je het goed afdrogen met een schone, zachte doek.

Als het apparaat is blootgesteld aan een andere vloeistof, moet je het afspoelen met schoon water en vervolgens goed afdrogen met een schone, zachte doek. Als je dit niet doet, kunnen de prestaties en het uiterlijk van het apparaat hieronder lijden.

kan-ik-mijn-galaxy-s7-in-en-onder-water-gebruiken

Ontdek de Galaxy S7 Edge of een ander Samsung apparaat met Smart Simulator.