Kan ik mijn Galaxy S8/S8+ in het water gebruiken?

De Samsung Galaxy S8/S8+ heeft een IP68 waardering. Dit betekent dat het toestel ondergedompeld kan worden in zoet water en stofbestendig is. Het toestel kan maximaal 30 minuten onder water bij 1,5 meter diepte. Mogelijk zal het aanraakscherm niet optimaal functioneren als deze in het water wordt gebruikt.

Let er wel op dat het apparaat niet mag worden blootgesteld aan snel stromend water, warm water, water en zeep, water dat wordt geïoniseerd of zout water.

Droog het toestel grondig af met een schone, droge zachte doek als het is blootgesteld aan water. Sluit het toestel niet aan een oplader als de USB C-poort nog nat of vochtig is.

Kan ik mijn Galaxy S8/S8+ in het water gebruiken?