Kan ik mijn Samsung Galaxy S8 of S8+ laden met een Micro USB kabel?

De Samsung Galaxy S8 en S8+ hebben een USB-C-poort, waarvoor je een USB-C kabel nodig hebt.

Wil je een oude Micro USB-kabel gebruiken?

Je kunt een Micro USB-kabel gebruiken om je Galaxy S8 te laden. Sluit de micro-USB-connector aan om de batterij met een micro-USB-kabel op te laden.

kan-ik-mijn-samsung-galaxy-s8-of-s8-plus-laden-met-een-micro-usb-kabel

Sluit nooit een Micro USB-kabel rechtstreeks aan op de multifunctionele aansluiting van de Galaxy S8/S8+. Dit kan het apparaat en de kabel beschadigen.

Let op: Gebruik altijd een officiële Samsung oplader, bij voorkeur de bijgeleverde lader in de doos.