Geniet van vloeiende beelden met het 120Hz-scherm op je Galaxy Note20 Ultra

De AMOLED-technologie biedt een beter beeld tijdens het lezen van artikelen, het bekijken van films en het spelen van games. Met trots introduceren we het innovatieve scherm van de Galaxy Note20 Ultra met intelligente soepelheid en een beter beeld. Bekijk de opvallende kenmerken van de Galaxy Note20 Ultra.

Geniet van de intelligente vloeiende beelden

Het dynamische AMOLED 2X scherm van de Galaxy Note20 Ultra zorgt voor de beste weergave waarbij de vernieuwingsfrequentie op intelligente wijze wordt aangepast aan de omstandigheden. Je kunt de dynamische vernieuwingsfrequentie aanpassen op basis van de inhoud die je bekijkt. De vernieuwingsfrequentie is het aantal keren dat het scherm elke seconde wordt ververst, dus hoe hoger de vernieuwingsfrequentie, hoe sneller het scherm reageert. De Galaxy Note10 had een vaste vernieuwingsfrequentie van 60Hz. De Galaxy Note20 Ultra ondersteunt een vernieuwingsfrequentie van max. 120Hz voor maximale soepelheid bij de weergave. De verbeterde vernieuwingsfrequentie van het scherm zorgt voor een duidelijke en vloeiende videokwaliteit bij het spelen van games met snelle actie en het bekijken van video's. De vergelijking van 60Hz en 120Hz.

weergave Hz vergelijking

Het scherm zal sneller ververst worden wanneer je animaties van hoge kwaliteit bekijkt en zal minder vaak ververst worden wanneer je artikelen leest die geen hoge vernieuwingsfrequentie vereisen.

Hoe kun je de vernieuwingsfrequentie aanpassen

Je kunt kiezen tussen een adaptieve vernieuwingsfrequentie tot 120Hz bereikt en een standaard vernieuwingsfrequentie tot 60Hz. Als je een standaard vernieuwingsfrequentie selecteert gaat de batterij langer mee. Het is dus aan te raden om een standaard vernieuwingsfrequentie te gebruiken in normale situaties om de batterij te sparen.

Stap 1. Op het scherm Instellingen, tik op Display en kies Vloeiende beweging.

Stap 2. Kies de gewenste optie.

Vloeiende beweging

Let op:

• Het is niet mogelijk om de vloeiende beweging functie in te stellen op 120Hz vernieuwingsfrequentie onder WQHD+ schermresolutie of in energiebesparende modus.
  • De schermafbeeldingen en het menu van het apparaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat.

Opmerking: 120Hz-scherm is alleen beschikbaar op Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 Ultra.