Na het updaten van de Oculus Gear VR app is mijn batterij snel leeg, hoe kan dat?

Een update voor de Oculus VR App kan hier mogelijk de oorzaak van zijn. Op 29 September 2016 is er een update uitgebracht voor de Oculus VR App die de prestaties van je toestel verminderen, het gaat hier om versie 2.15.17.

Het probleem is bekend bij Samsung en er is een nieuwe update (2.15.19) uitgebracht voor de Oculus Gear App. Excuses voor het ongemak. Los het probleem op door de nieuwste update te installeren.
Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Applicaties’ > ‘Oculus Home’ > ‘Verwijderen’.

Oculus Verwijderen

Na het verwijderen van ‘Oculus Home’ open je de Oculus Gear VR App om de verbeterde versie te installeren. Of je kunt deze de eerstvolgende keer dat je de Gear VR gebruikt installeren.

Oculus update