Na het upgraden naar Android 7.0 Nougat kan ik S planner niet meer vinden. Hoe kan dit?

S planner heeft een andere naam gekregen op Android versie 7.0 Nougat, je kunt de applicatie vinden onder ‘Calendar’.

Toestellen

Android 7.0 Nougat zal uitgebreid worden in het eerste half jaar van 2017. Het gaat om de volgende toestellen: Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge & S6 edge Plus, Galaxy Tab A met S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE ), Galaxy A3 en Galaxy A5.

Na het upgraden naar Android 7.0 Nougat kan ik S planner niet meer vinden

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur