Schermreparatie

Smartphone schermreparatie Samsung

Schermreparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook voor je telefoon. Is deze uit je handen geglipt terwijl je haastig de trein moest halen? Verloor je je evenwicht bij het maken van de perfecte foto waardoor je toestel uit je handen vloog? Een gebroken scherm is natuurlijk flink balen, maar ook dat is te fixen!

Hoewel de garantie van je toestel een gebroken scherm niet dekt, kun je wel gebruik maken van de reparatiediensten van Samsung. Je hoeft alleen maar langs te komen in één van de Samsung Service Centers of je toestel bij je thuis of op werk te laten ophalen door de Samsung Ophaalservice. Deze brengt jouw toestel gerepareerd en wel weer terug.

Korting op schermreparatie én een nieuwe batterij

Van 20 mei 2019 t/m 30 juni 2019 ontvang je (zolang de voorraad strekt) als Samsung Member tijdelijk tot €30 korting op je schermreparatie én een nieuwe batterij. Je voordeel is €30 bij de S-serie en Note-serie en €20 bij de A-serie. Het enige wat je hoeft te doen is gedurende deze periode zowel de vouchercode te downloaden als jouw Galaxy smartphone ter reparatie aan te bieden.

Deelnemende modellen & prijzen

Deze promotie geldt enkel voor de volgende Europese modellen:

Schema deelnemende toestellen

Let op: Indien er meer schade aan het toestel wordt geconstateerd dan enkel een gebroken scherm, dan ontvang je mogelijkerwijs een hogere prijsopgave. Om een goede werking van je gerepareerde toestel te garanderen, zullen wij na akkoord, het toestel altijd volledig herstellen.

Deelnemen

Hoe doe je mee?Klik om uit te vouwen
1 Ga naar de Samsung Members app op jouw Galaxy smartphone.

Let op: Mocht je de Samsung Members App nog niet hebben geïnstalleerd volg dan hier de downloadinstructies.

2 Log in met je Samsung account op je Smartphone.
3 Ga naar het “Voordelen” tabje en klik op de schermreparatie actie banner.
4 Klik daarna op tegoedbon downloaden.
5 Check de code boven “kopieer naar klembord”. Geef die voucher-code in bij het aanmelden voor een afspraak van de Samsung Ophaalservice of benoem de code bij het inleveren van je toestel in een van de Samsung Service Centers/Experience stores om de korting te ontvangen.
6 Kies hieronder de service waar jij gebruik van wilt maken.

Maak gebruik van de OphaalserviceKlik om uit te vouwen

Met onze Ophaalservice hoef jij de deur niet uit voor de reparatie van je toestel. We komen graag bij je langs en nemen je smartphone, tablet of wearable mee voor reparatie. Binnen vijf dagen heb jij je toestel met een nieuw scherm weer in huis.

Zorg ervoor dat je de voucher code invult tijdens het online aanmelden van je reparatie.

Breng je toestel langs bij een Samsung Service CenterKlik om uit te vouwen

Breng je toestel langs in ons Samsung Service Center in Antwerpen o of bij de Samsung Experience Store in Brussel

Je kunt je online aanmelden voor een afspraak, zorg dat je jouw vouchercode naar de desbetreffende locatie meeneemt.

Let op: Bij reparaties uitgevoerd door een niet door Samsung geautoriseerd service punt, vervalt de garantie van je toestel en is deze niet meer water- en stofbestendig volgens IP68.

VoorwaardenKlik om uit te vouwen

Om gebruik te maken van deze korting dien je rekening te houden met de volgende voorwaarden:

•Je kunt maximaal één keer deelnemen per voucher-code. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

•De promotie geldt alleen voor de deelnemende Europese modellen. (Zie "Deelnemende modellen & prijzen" op deze pagina.)

•Je dient je schermreparatie te laten uitvoeren door één van de deelnemende locaties in Antwerpen, Brussel of door de Samsung Ophaalservice.

•Indien er meer schade aan het toestel wordt geconstateerd dan enkel een defect scherm, ontvang je mogelijk een hogere prijsopgave. Om een goede werking van je gerepareerde smartphone te garanderen zal Samsung, na jouw akkoord, het toestel altijd volledig herstellen. Het uitvoeren van deelreparaties aan bepaalde onderdelen is niet mogelijk.  Samsung repareert altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met originele Samsung-onderdelen tegen scherpe prijzen. Was je Galaxy water- en stofbestendig? Dan wordt hij weer water- en stofbestendig volgens IP68 en je behoudt de fabrieksgarantie. Bovendien krijg je 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

•Door deelname aan de promotie verklaar je je akkoord met de Algemene Actievoorwaarden en de Bijzondere Actievoorwaarden van Samsung.

Samsung Service. Gaat verder.