schermreparatie

members korting actie

Ontvang tot €50 korting op schermreparaties.

Als Samsung Member krijg je van 3 tot en met 30 september 2018 korting op je schermreparatie. Je voordeel is €10 bij de J-serie, €25 bij de A-serie en zelfs €50 bij de S-serie en Note-serie!

Inclusief nieuwe batterij.

Als we dan toch je toestel openmaken, vervangen we meteen je batterij. Is die ook weer als nieuw.

Je Galaxy blijft 100% Samsung.

We repareren altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met originele Samsungonderdelen. Was je Galaxy water- en stofbestendig, dan wordt hij weer water- en stofbestendig volgens IP68. Je behoudt de fabrieksgarantie.

Zo werkt het:

Download de voucher-code in de Samsung Members app en verzilver die via de Samsung Ophaalservice of in ons Samsung Experience Center in Brussel. Nog geen member? Download de app en meld je aan!

Hoe word ik Samsung Member?Klik om uit te vouwen

Heb je de Samsung Members app nog niet in je Samsung folder op je smartphone? Download de app dan uit de Google Play store.

Let op: Voor de Samsung Members app heb je een Samsung smartphone nodig.

1 Open de app en log in met je Samsung account.
2 Zodra je ingelogd bent ben je Samsung Member en heb je onbeperkt toegang tot interessante aanbiedingen, persoonlijke support en inspirerende artikelen.
Hoe kan ik deelnemen via de Samsung Members app?Klik om uit te vouwen
1 Open de Samsung Members Applicatie op je smartphone.
2 Ga naar het “Voordelen” tabje en klik op de schermreparatie actie banner.
3 Klik daarna op tegoedbon downloaden.
4 Check de code boven “kopieer naar klembord”. Geef die voucher-code in bij het aanmelden voor een afspraak van de Samsung Ophaalservice of benoem de code bij het inleveren van je toestel in één van de Samsung Service Centers om de korting te ontvangen.
Voor welke toestellen geldt de kortingsactie?Klik om uit te vouwen

De kortingsactie is geldig voor de volgende smartphone modellen:

deelnemende toestellen

*Bekijk de prijslijst voor actuele reparatieprijzen

Waar kan ik mijn kortingscode verzilveren?Klik om uit te vouwen

Kom langs in bij de Samsung Experience Store.

Lever je toestel binnen de actieperiode, met kortingscode, in bij onze Samsung Experience Store in Brussel.

Liever de deur niet uit?

Maak dan gebruik van de Ophaalservice. We komen graag bij je langs en nemen je smartphone mee voor reparatie.

1 Ga naar www.samsung.com/be/ophaalservice
2 Klik op 'Afspraak maken'.
3 Voer alle gegevens in: toestel, klacht (kapot scherm), toestel info en adres gegevens.
4 Kies een geschikt moment voor het ophalen van je toestel.
5 In de laatste stap vul je de vouchercode in.
6 Je toestel wordt opgehaald op het afgesproken moment en locatie. Ook ontvang je een prijsopgave met de korting er al in verwerkt.
7 Ontvang je Samsung smartphone gerepareerd terug. Ook je batterij is weer als nieuw!