Waar vind ik de handleiding van de Galaxy S8?

Handleiding vinden op het toestel zelf

Via het instellingen scherm is de handleiding van je toestel makkelijk te vinden. Zorg ervoor dat je toestel met het internet is verbonden.

Ga dan vanuit het startscherm naar Instellingen > Gebruiksaanwijzing.

De gebruiksaanwijzing zal zich openen in je internet browser.

Waar vind ik de handleiding van de Galaxy S8?
Waar vind ik de handleiding van de Galaxy S8?

Handleiding downloaden vanaf www.samsung.com

1 Klik op de link om naar de Support pagina te gaan van de Galaxy S8 of Galaxy S8+.
2 Scrol op de pagina naar beneden tot je ‘Downloads’ tegenkomt. Klik dan op de knop ‘DOWNLOAD’ om de handleiding op je toestel te downloaden.
waar-vind-ik-de-handleiding-van-de-galaxy-s8.

Tip: Wil je weten hoe je handleidingen vindt van andere producten op www.samsung.com? Bekijk dan de FAQ: Waar vind ik ondersteuning zoals firmware, handleiding of downloads voor mijn Samsung product?