Waar vind ik downloads of handleidingen voor mijn Samsung product?

Samsung maakt veel verschillende producten (mobiel, TV & audio, huishoudelijk, monitoren en nog veel meer). Op samsung.com heeft ieder product een pagina waar ondersteuning zoals firmware, handleiding en andere downloads te vinden zijn.
Er zijn twee manieren om op de product ondersteuning pagina te komen.

Voorbeeld 1: We zoeken naar de handleiding van de Samsung Galaxy S8+.

Stap 1: Ga naar www.samsung.com en kies in de navigatiebalk voor Support.

navigatie

Stap 2: Nu ben je op de Support home page. Hier vind je alles op het gebied van productondersteuning. Voor de handleiding van de Galaxy S8+ scrol je naar beneden en klik je op ‘Download Center’.

download center

Stap 3: Selecteer nu je producttype, in dit voorbeeld ‘Mobiel & Smartphone’.

producttype

Stap 4: Kies een productgroep, in dit geval ‘Smartphones’. Selecteer dan de ‘Galaxy S8+’ in de lijst.

category

Tip: Staat je model er niet tussen? Klik dan in de rechterbovenhoek op ‘MODELNUMMER INGEVEN’. Voer vervolgens je modelnummer in, of klik op ‘Waar vind ik mijn modelnummer?’ als je het modelnummer van je product niet kan vinden.

modelcode

Stap 5: Door te klikken op ‘Galaxy S8+’, kom je op de ondersteuning pagina van dit product. Klik hier in de zwarte navigatiebalk op ‘DOWNLOAD’ hier vind je firmware, handleidingen en andere downloads. En klik op ‘DOWNLOAD’ om de handleiding downloaden.

Download

Voorbeeld 2: We zoeken naar de handleiding van de ‘Samsung Galaxy S6 edge’.

Stap 1: Ga naar www.samsung.com en kies in de navigatiebalk voor Support.
Stap 2: Type in de zoekbalk een modelnaam (bijvoorbeeld S6 edge) of modelcode (bijvoorbeeld SM-G925F of UE88JS9500L) in de zoekbalk rechts bovenaan de website. En druk op ‘Enter’.
Stap 3: Scrol naar beneden in de zoekresultaten en klik op ‘TOON GEBRUIKSAANWIJZING’.

handleiding

Stap 4: Door te klikken op ‘Galaxy S6 edge’, kom je op de ondersteuning pagina van dit product. Klik hier in de zwarte navigatiebalk op ‘DOWNLOAD’ hier vind je firmware, handleidingen en andere downloads. En klik op ‘DOWNLOAD’ om de handleiding downloaden.