Waar zit de menu knop op mijn Galaxy S5?

De menu knop op de Galaxy S5 is veranderd ten opzichte van de menu knop op voorgaande Galaxy toestellen. Voorheen zat deze links onderaan op het toestel, maar op de Galaxy S5 zit hier de knop naar Recente apps.

Je krijgt nu toegang tot extra opties en instellingen via de menu knop die rechtsboven in het scherm zijn te vinden.

Menu

Ontdek de Samsung Galaxy S5 met Smart Simulator. Met de Samsung Smart Simulator kun je de enorme mogelijkheden van de Samsung Galaxy S5 smartphone bekijken. Wil je bijvoorbeeld alles weten over de Vingerafdrukscanner? Of ga je de S Health app gebruiken?