Waar zitten alle onderdelen in de Galaxy S6?

In onderstaande afbeeldingen is weergegeven waar welke hardware componenten in de Galaxy S6 zitten. We lichten enkele onderdelen en functionaliteiten toe.

Led indicator
De led indicator geeft bijvoorbeeld aan dat je een berichtje hebt door op te kleuren in een bepaalde kleur. Die kleur kun je per app instellen. Let op, niet alle apps bieden deze mogelijkheid.

Licht sensor
De lichtsensor is erg handig als de helderheid van je beeldscherm automatisch staat ingesteld, deze sensor meet dan hoe hoog de helderheid moet zijn.

Vingerafdrukscanner
De vingerafdrukscanner kan handig zijn als beveiliging van je toestel. Meer weten over het instellen van de beveiliging, bekijk de schermbeveiliging pagina

Microfoon 2
Staat je telefoon bijvoorbeeld op de speaker, dan kan je telefoon overschakelen op de tweede microfoon.

Infrarood
Infrarood werd voorheen gebruikt voor het verzenden van bestanden. Tegenwoordig kun je je telefoon ook gebruiken als afstandsbediening voor je televisie (App Smart Remote).

NFC
NFC staat voor Near field communication. Zet NFC op twee toestellen aan, open een afbeelding op één van de twee toestellen en houd het toestel tegen de achterkant van het andere toestel. De afbeelding wordt nu verzonden.

Galaxy S6