Waarom kan ik geen YouTube gebruiken op mijn Gear VR?

YouTube App

De normale YouTube app op je smartphone kan niet worden gebruikt om 360° video’s te streamen op de Gear VR.

Samsung Internet Browser

Plaats je smartphone in de Gear VR en volg de stappen om YouTube content te bekijken.

1 Ga naar de ‘Oculus app’.
2 Ga naar de ‘Store modus’ als je in de ‘Library modus’ zit.
3 Zoek naar ‘Samsung Internet’.
4 Klik op ‘Download’.

Open Samsung Internet en navigeer naar YouTube in de browser. Om 360° content te bekijken tik je op het Full screen icoon rechts onderaan de video. De video zal in Full screen worden getoond tik vervolgens op 360°. Als de 360° optie niet te zien is, dan is de geselecteerde video niet in 360° beschikbaar.

Let op: Video resolutie is afhankelijk van een derde partij, kwaliteit van video's geüpload door YouTube gebruikers kan variëren.

Waarom kan ik geen YouTube gebruiken op mijn Gear VR?

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur