Wat is de Samsung Community en hoe werkt het?

Community banner
Sinds het einde van 2016 is de Samsung Community gelanceerd in Nederland! De Samsung Community betreft een online platform waar technologie liefhebbers en Samsung samenkomen.

Community Basics BannerCommunity
Op de community vind je:
- Een groot aantal posts (berichten) over verschillende interessante Samsung onderwerpen/producten
- Blogs die zijn geschreven door Samsung Bloggers
- Vragen en antwoorden over Samsung producten
- Ideeën over Samsung producten en/of services

Waarom inschrijven?
Als je niet registreert kun je alleen bladeren en zoeken naar informatie. Registreer je op de Samsung Community om:
- Te communiceren met andere leden
- Reacties te plaatsen op Blogs
- Privé berichten te sturen
- Antwoorden en vragen te posten
Door je in te schrijven ben je verzekerd van een volledige Community ervaring.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Let op:  Als je al een Samsung-account bezit kun je hier direct mee inloggen

Inschrijven is makkelijk en duurt maar een minuut. Heb je al een Samsung-account? Dan kun je direct inloggen op de Samsung Community.

Om te registreren:
1. Klik op de registratie link, die vanaf elke Community pagina te vinden is in de rechter bovenhoek
2. Voer de vereiste informatie in (e-mail, wachtwoord, voornaam etc.) om een nieuw Samsung-account aan te maken.
3. Na het aanmaken van een Samsung-account, kun je op de Samsung Community inloggen. Klik hiervoor op de link ‘Aanmelden’ (op elke pagina te vinden)

Klik hieronder om direct naar de Samsung Community te gaan.

Ga naar de Samsung Community