Wat is Game Launcher en hoe gebruik ik dit op mijn S7 (Edge)?

Wat is Game Launcher?
Game Launcher verzamelt de games die je hebt gedownload via Play Store en Galaxy Apps op één plek, zodat je ze eenvoudig kunt vinden. Verder biedt de Game Launcher handige functies die je Game ervaring kunnen verbeteren.

Game Launcher overzicht

Game Launcher gebruiken
1. Tik op het scherm Apps op Instellingen Geavanceerde functies Games Game Launcher en tik op de schakelaar om dit te activeren.

GameLauncher2

*Game Launcher wordt toegevoegd aan het startscherm en het scherm Apps.
Als je de functie uitschakelt, wordt Game Launcher verwijderd uit het startscherm en het scherm Apps.

2. Tik op het scherm Apps op Game Launcher.
3. Tik op een game in de lijst met games. Games die je via de Play Store en Galaxy Apps hebt gedownload, worden automatisch weergegeven op het Game Launcher-scherm. Als je de games niet ziet, tik dan op ‘Tik hier voor het toevoegen van niet-geregistreerde games’

Een game verwijderen uit Game Launcher

Blijf een game vasthouden en sleep deze naar Wissen boven aan het scherm.

Energiebesparende stand voor games inschakelen

ls je de energiebesparende stand voor games inschakelt, verlaagt het apparaat de resolutie en framesnelheid van games om het batterijverbruik te verminderen. Tik op het scherm Apps op Game Launcher Energie besparen in games. Selecteer een van de volgende opties:

Uit: energiebesparende stand wordt niet gebruikt.
Spaarstand: verminder batterijverbruik door de resolutie en framesnelheid te verlagen.
Maximale energie besparen: verminder batterijverbruik aanzienlijk door de resolutie en framesnelheid te verlagen.