Wat moet ik doen als mijn toestel stopt tijdens een reset?

Als een toestel tijdens het resetten stopt, is vaak een fout in een applicatie of een probleem met de software de oorzaak.

Software probleem
Bij een probleem met de software, druk je eerst de aan/uit knop enige tijd in (ongeveer 8 seconden) of haal je de batterij uit het toestel en plaats je deze weer terug.

Fout in een applicatie
Als het om een fout in een applicatie gaat, start je je toestel opnieuw op in de veilige modus en verwijder de app die de problemen veroorzaakt. Als je niet weet welke app voor problemen zorgt, raden wij aan de app te verwijderen die je voor het laatst hebt gedownload.

Meer informatie over het starten van je toestel in de veilige modus.

Applicatie verwijderen
1. Ga naar ‘Apps’ → ‘Instellingen’ → ‘Applicatiebeheer’ → ‘Gedownload’.
2. Selecteer de app en tik op ‘Verwijderen’.

Software upgraden
Daarnaast raden wij aan de software van je telefoon te upgraden naar de meest recente versie.

Kijk naar de instructievideo’s over een update via Firmware over the Air (FOTA), Samsung KIES of via Samsung smart Switch.

Of ga naar onze Smart Simulator om stap voor stap uitleg te krijgen over het updaten van je toestel.