Wat zijn de functies van de S Pen als ik mijn Note9 op een scherm aansluit?

De Note9 S Pen kan worden gebruikt als afstandsbediening dankzij de Bluetooth-verbinding.

Sluit je mobiele apparaat aan op een extern scherm, zoals een monitor of TV, om deze functies te gebruiken. Leer hoe je jouw Note9 met DeX aansluit op een scherm.

Bediening op afstand via Bluetooth

Verbeter de kwaliteit van jouw presentaties door het scherm te bedienen met de S Pen knop. Dankzij de Bluetooth-functie van de S Pen kun je schakelen tussen dia's of video's en muziek afspelen en pauzeren met een simpele klik.

Druk op de S Pen-knop om af te spelen en pauzeren

Bovendien heb je de mogelijkheid om de functies van de S Pen knop te personaliseren door middel van instellingen. Selecteer de acties die je wilt uitvoeren, zoals het openen van apps en mappen, door de S Pen knop ingedrukt te houden.

Ontdek hoe je de instellingen van de afstandsbediening kunt aanpassen met de S pen knop.

Let op: Het bereik van de afstandsbedieningsfunctie op de S Pen is maximaal 10 meter. De bandbreedte kan variëren afhankelijk van de omstandigheden en apps.

Gebruik als tekenblok/notitieblok

1 Sluit de Galaxy Note9 aan op een scherm met behulp van de DeX-kabel, adapter of DeX-pad.
2

Selecteer Schakel naar Scherm Spiegelen.

3 Open een tekenap , zoals PENUP, en begin met tekenen of schrijven op het scherm van je Galaxy Note9. Je notities en beelden worden gespiegeld op het aangesloten scherm.
Spiegel de tekening op het scherm