Welk type simkaart is geschikt voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge en hoe plaats ik die?

Nano-simkaart

Zowel de Galaxy S6 als de Galaxy S6 Edge zijn geschikt voor Nano-simkaart. De nano-simkaart is hieronder weergegeven.

Welk type simkaart is geschikt voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge en hoe plaats ik die?

Nano-simkaart plaatsen in de Galaxy S6 & G

1 Galaxy S6: Plaats de simkaart pin aan de zijkant van het toestel om de houder te openen.

Galaxy S6 Edge: Plaats de simkaart pin aan de bovenkant van het toestel om de houder te openen.

2 Haal de houder voorzichtig uit het toestel.
3 Plaats de nano-simkaart in de houder met de goudkleurige contacten naar beneden gericht.
4 Schuif de houder voorzichtig terug. Zorg ervoor dat deze goed dicht zit om te voorkomen dat er stof in het toestel kan komen.

Je hebt nu je nano-simkaart in je Galaxy S6 geplaatst.

Welk type simkaart is geschikt voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge en hoe plaats ik die?
Welk type simkaart is geschikt voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge en hoe plaats ik die?

Galaxy S6 (links) en Galaxy S6 Edge (rechts)

Meer weten over verschillende typen simkaarten, klik hier