Welke videobestanden kan ik afspelen op mijn telefoon?

Je kunt de volgende video formaten afspelen op je mobiele telefoon.
3GP, 3G2, AVI, Divx®, FLV, H.263, H.264, MPEG4, MKV, VC-1, VP8, WMV (asf).
Om één van deze video formaten af te spelen op je mobiele telefoon, volg je onderstaande stappen.

1. Ga vanuit het startscherm naar ‘Apps’ → ‘Video’.
2. Je eigen video’s die staan opgeslagen op je toestel, staan onder ‘Persoonlijk’. Video’s die je hebt gedownload uit de Samsung Video Store staan onder ‘Download’.
3. Als je DLNA geactiveerd hebt, kun je onder het tabblad ‘Toestellen in de buurt’ ook video’s zien die in de buurt beschikbaar zijn.
4. Tik op een video om deze af te spelen op je toestel.
5. Wil je de video delen, druk dan op de menutoets linksonder op je toestel en tik vervolgens op de ‘Delen via’ knop. Je kunt de video bijvoorbeeld delen via Bluetooth, ChatON, Dropbox of E-mail.

Video