ONDERSTEUNING voor smartphones

Samsung Flow

Een slimme truc voor een ongekende ervaring met je Galaxy TabPro S (pc) en Galaxy-smartphone

*Supported models: Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge, S6 edge+, Note 5, A7 (2016) A5 (2016)

Afbeelding: Een slimme truc die een magische ervaring biedt door het naadloos verbinden van uw Galaxy TabPro S(PC) en Galaxy Smartphone

Samsung Flow proces

Download Samsung Flow nu!

1) Download and install the Samsung Flow driver and App on your TabPro S.

2) Ensure NFC on your smartphone is activated and tap it on the left side of TabPro S keyboard.

3) Follow the rest of setup guide below.

Setup Guide
  • Samsung Flow-stuurprogramma voor Galaxy TabPro S downloaden
    Samsung Flow for Galaxy TabPro S Driver Download image
    • Heb je de Samsung Flow-app van je Galaxy TabPro S verwijderd of je pc geformatteerd? Download de app dan in de Windows Store;
    • Samsung System Agent is standaard op je apparaat geïnstalleerd, maar je kunt het programma eventueel opnieuw installeren via Samsung Update.
  • Samsung Flow-app voor smartphones downloaden

Je kunt de mobiele app gemakkelijk downloaden door met de achterkant van je smartphone tegen de linkerkant van het toetsenbord van je TabPro S te tikken.

Samsung Flow Mobile app image
    • NFC needs to be turned on on both devices to use Samsung Flow.
    • To use the fingerprint for authentication, devices must be paired via Bluetooth, and there should be at least one fingerprint registered on your smartphone.

Voordeel van Samsung Flow

Geniet van een naadloze ervaring tussen je Galaxy TabPro S (pc) en Galaxy-smartphone dankzij Samsung Flow.
  • Veilig aanmelden bij je pc via de vingerafdrukscanner op je Galaxy-smartphone

Meld je snel en veilig aan bij je Galaxy TabPro S (pc) via de vingerafdrukscanner op je Galaxy-smartphone.

Afbeelding: Veilige pc-aanmelding met de Galaxy Smartphone vingerafdruksensor

* De NFC-functie moet op beide apparaten zijn ingeschakeld om Samsung Flow te kunnen gebruiken. * Om je te authenticeren door middel van een vingerafdruk moeten de apparaten zijn gekoppeld via Bluetooth en moet er minimaal één vingerafdruk op je smartphone zijn geregistreerd.

• Gemakkelijk toegang tot je mobiele hotspot

Geen Wi-Fi meer? Schakel dan je mobiele hotspot met één klik in om op je pc te blijven internetten.

Afbeelding: Gemakkelijk inschakelen van mobiele hotspot
  • Berichten synchroniseren tussen je Galaxy-smartphone en TabPro S

Check de berichten op je smartphone via je TabPro S (pc) en reageer direct op berichten.

Afbeelding: Meldingen synchroniseren tussen uw Galaxy Smartphone en TabPro S

* De functie "Direct reageren" werkt mogelijk niet in alle chatapps.

• Deel je inhoud zoals jij dat wilt

Verplaats inhoud en activiteiten naar een ander apparaat.

Een afbeelding waarop te zien is hoe inhoud en activiteiten naar een ander apparaat worden verplaatst.

Systeemeisen voor Samsung Flow

Galaxy Tablet (PC)

Galaxy Tablet (PC)

Besturingssysteem

Windows 10 Home / Windows 10 Pro

Minimaal RAM-geheugen

4 GB RAM

Beveiligingsfunctie

TPM (Trusted Platform Module)

Ondersteunde modellen

Galaxy TabPro S

Draadloze verbindingen

Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.1

Galaxy Smartphone

Galaxy Smartphone

Besturingssysteem

Minimaal Android Marshmallow en hoger (6.0)

Hardware-eisen

Vingerafdrukscanner ingeschakeld

Ondersteunde modellen

Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note5, Galaxy A7 2016, Galaxy A5 2016

Draadloze verbindingen

Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1

De services en functies kunnen per apparaat en per land verschillen.