Een krachtige oplossing om uw pc en mobiele apparaat te verbinden

SideSync

Een krachtige oplossing om uw pc en mobiele apparaat te verbinden

Met SideSync kunt u het scherm en de gegevens van uw pc en mobiele apparaat probleemloos delen. Ontvang alarmen van uw telefoon via de pc en gebruik verschillende functies van uw telefoon op de computer. Geniet van een slimmer en comfortabeler leven met SideSync.

1. Installeer SideSync 4.0 op uw pc en mobiel apparaat. 2. Verbind de pc en het mobiele apparaat met hetzelfde toegangspunt (Wi-Fi / LAN). 3. Kies het apparaat waarmee u wilt koppelen. Zodra uw pc en mobiel apparaat zijn gekoppeld, worden ze automatisch samen verbonden wanneer ze op hetzelfde toegangspunt (Wi-Fi / LAN) zijn. 4. Een USB-kabel zal automatisch en zonder verificatie verbinding maken met het toegangspunt

Gebruik

Slimme en handige verbinding

Installeer SideSync op een pc en mobiel apparaat en verbind de twee apparaten vervolgens met elkaar via de USB-gegevenskabel of via Wi-Fi. Door de pc en de mobiele telefoon gewoon met elkaar te verbinden, kunt u gemakkelijk verschillende functies van SideSync gebruiken. Klik voor een pc op de downloadknop om de software te installeren. SideSync installeren op een mobiel apparaat kan via "Galaxy Apps" of Google's "Play store".

Telefoongesprekken voeren en tekstberichten verzenden

Meldingen op de pc

Telefoongesprekken voeren en tekstberichten verzenden

Als uw pc en mobiel apparaat zijn verbonden met SideSync, kunt u alarmen voor inkomende telefoongesprekken bekijken en direct verbinden met de app op uw pc. Via het pop-upvenster kunt u gemakkelijk telefoongesprekken ontvangen of gewoon tekstberichten uitwisselen.

Bestanden delen tussen uw pc en mobiel apparaat

Bestanden delen

Bestanden delen tussen uw pc en mobiel apparaat

Met SideSync kunt u snel bestanden en teksten delen tussen uw pc en mobiel apparaat door ze gewoon te verslepen. U kunt foto's van uw mobiel apparaat invoegen in Word-documenten op uw pc. Ook kunt u een bestand op uw pc invoegen in tekstberichten of e-mails op uw mobiele apparaat.

SideSync-vereisten

SideSync Requirements, Windows, Mac, SideSync Requirements
  Categorie Beschrijving
SideSync
(voor pc met Windows)
Besturingssysteem Windows XP SP3 of hoger (ondersteuning 32 / 64-bits)
CPU Intel® Pentium 1,8 GHz processor of hoger (Intel Core 2 Duo 2,0 GHz hoger aanbevolen)
Minimale geheugenruimte (RAM) 1 GB (aanbevolen)
Vrije harde schijfruimte Minstens 500 MB (aanbevolen)
Schermresolutie 1024 x 768 (600), 32-bits of hoger
Vereiste software
  • 1. Windows Media Player 11 of hoger
    • ※Windows XP: Windows Media Player 11 of hoger
    • ※Windows 7, 8 (N of KN): Windows Media Feature Pack
    • ※"Media Feature Pack" is beschikbaar via de startpagina van Microsoft (www.microsoft.com)
  • 2. DirectX 9.0C of hoger
    • ※Alleen toepasselijk voor Windows XP
Ondersteuningssoftware Microsoft Office 2007 of hoger
SideSync
(voor pc met Mac OS)
Besturingssysteem Mac OS X 10.7 of later
CPU Intel-processor van 1,8 GHz of snellere processor
Minimale geheugenruimte (RAM) 1 GB (aanbevolen)
Vrije harde schijfruimte Minstens 500 MB (aanbevolen)
SideSync
(voor mobiele Samsung-apparaten)
Besturingssysteem
  • Smartphone: Android KitKat (4.4) of hoger
  • Tablet: Android Lollipop (5.0) of hoger
    • ※Sidesync werkt mogelijk niet op sommige apparaatmodellen
    • ※Sidesync ondersteunt geen S9 en nieuwere modellen (inclusief tablets).

De afbeeldingen van apparaten die op de introductiepagina worden weergegeven kunnen verschillen voor elk land.