Hoe controleer / upgrade ik mijn Audio Speaker naar de nieuwste software versie?

Software versie controleren van Wireless Audio Speakers

Selecteer in de Multiroom app het pictogram 'Instellingen' en open het menu 'Software Update'. Hier zie je de naam van de gebruikte versie.

Upgraden naar nieuwe software versie

Automatisch updaten is mogelijk wanneer je Audio Speaker is aangesloten op een netwerk en de 'Software Auto Update' functie van de Multiroom App standaard op 'Aan' staat, of je kunt de software handmatig bijwerken met de keuze 'Update Now'.

Ga in de Samsung Multiroom app naar het menu 'Software Update' of 'Instellingen' om de update-functie in te stellen.