Hoe download ik apps op mijn Samsung Smart TV uit 2013?

Om apps te downloaden voor je Samsung Smart F-televisie uit 2013 dien je de volgende stappen te doorlopen:

Apps downloaden voor je Samsung Smart televisie

1 Druk op de ‘Smart knop’ op je afstandsbediening.
2 Navigeer vervolgens bovenin het scherm naar ‘Apps’.

Let op: dit stappenplan is bedoeld voor F-televisies uit 2013. Als je een E-model uit 2012 hebt, een D-model uit 2011 of een C-model uit 2010 dan kom je direct in het App scherm terecht.

3 Open hier ‘Samsung Apps’ en download apps voor je Samsung TV.
Hoe download ik apps op mijn Samsung Smart TV uit 2013?
1 Gebruik de linkerkant van het scherm om onderscheid te maken in de verschillende categorieën of om op een specifieke app te zoeken.
2 Selecteer vervolgens de app die je wilt downloaden, klik op enter en kies ‘download’.

Ik zie Samsung Apps niet meer?

Dan kun je de smarthub een keer resetten. Dit doe je door:

1 De televisie in te schakelen en op de menu-knop van je afstandsbediening te drukken;
2 Vervolgens te navigeren naar Smart Functies en te kiezen voor 'Smart Hub reset'. De standaard pincode die wordt gevraagd is vier keer nul: 0-0-0-0, zonder de streepjes ertussen.