Hoe reset ik de instellingen van mijn Samsung Smart Hub?

Voor het herstellen van de Samsung Smart Hub instellingen volg je onderstaande stappen. Houd er rekening mee dat alle gedownloade apps, instellingen en accounts uit het geheugen verwijderd worden en opnieuw moet worden ingevoerd of geïnstalleerd.

2013 (F) Modellen en nieuwer

1 Druk op MENU knop van jouw afstandsbediening.
2 Navigeer naar Smart-Functies.
3 Selecteer Smart Hub Resetten.

2012 (ES) Modellen en ouder

1 Druk op de Smart Hub knop van jouw afstandsbediening (zie afbeelding).
2 Druk op de knop TOOLS.
3 Navigeer naar Instellingen.
4 Selecteer Resetten.
Hoe reset ik de instellingen van mijn Samsung Smart Hub?

Lukt het niet om de instellingen van Smart Hub op je TV te herstellen? Laat iemand van Samsung meekijken met 'Hulp op Afstand'.
Via ‘Hulp op Afstand’ service van Samsung kunnen wij je op afstand ondersteunen door met je mee te kijken op je mobiele apparaat of je Samsung Smart TV. Voor softwarematige vragen en/of problemen en advies over het gebruik van jouw toestel, kunnen wij je assisteren middels deze service.