Hoe stel ik een wachtwoord in of pas ik het wachtwoord aan op de Serif TV?

Je kunt een wachtwoord/pincode (PIN) instellen om kanalen te vergrendelen, de TV opnieuw in te stellen en de TV-instellingen te wijzigen.

1. Zet de TV aan het druk op 'menu' op de afstandsbediening.
2. Selecteer in het menu de optie 'Meer'.
3. Selecteer vervolgens de optie 'Systeem' en scrol naar beneden in het menu door middel van het pijltje onderaan het scherm.
4. Selecteer 'PIN wijzigen'.
5. Het pincodevenster verschijnt. Voer de gewenste pincode in. Gebruik je de smart remote? Druk dan op de cijfer-knop op de afstandsbediening en selecteer met de pointer de gewenste cijfers.
6. Voer de pincode ter bevestiging nogmaals in.

Stel je vraag op Messenger
Maandag - vrijdag: 8:00 - 0:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur