Hoe update ik de software van mijn Soundbar/speaker met de Samsung Multiroom app?

Zorg ervoor dat je smartphone en soundbar/speaker verbonden zijn met hetzelfde stabiele Wi-Fi netwerk. Je bent nu  klaar om de software versie van je Audio apparaten te controleren en indien nodig een update uit te voeren.

Start de Samsung Multiroom App. Heb je de applicatie nog niet? Ga dan naar de Google Play Store of Galaxy Apps en zoek op ‘Samsung Multiroom’. Ga naar instellingen scrol naar beneden en tik op ‘Speaker Software Update’.

Handmatig bijwerken

Selecteer Nu bijwerken om software te zoeken die beschikbaar is voor updates.

Als een update beschikbaar is, wordt hij gedownload en wordt de update vervolgens op de luidspreker geïnstalleerd. Het bericht verschijnt als de recentste versie al is geïnstalleerd.

Hoe update ik de software van mijn Soundbar/speaker met de Samsung Multiroom app?

Automatisch bijwerken

Ga in de instellingen naar ‘Speaker Software Update’ schakel automatische updates voor elke luidspreker in of uit. Om automatische updates in of uit te schakelen, tik je op de schakelaar naast de speaker naam.

De automatische update wordt alleen uitgevoerd wanneer een luidspreker in stand-by modus is. Stand-by modus handmatig inschakelen op een luidspreker:

1 Schakel automatische update in.
tv-audio-video/hoe-update-ik-de-software-van-mijn-soundbar-of-speaker-met-de-samsung-multiroom-app
2 Houd het aanraakvlak 5 seconden ingedrukt. Druk erop om te activeren.
tv-audio-video/hoe-update-ik-de-software-van-mijn-soundbar-of-speaker-met-de-samsung-multiroom-app