Hoe werkt Anynet+?

Anynet+

Dankzij de Anynet+ functie kun je met de afstandsbediening van jouw Samsung tv alle aangesloten Samsung apparaten bedienen die Anynet+ ondersteunen. Het Anynet+ systeem werkt uitsluitend met Samsung apparaten die over Anynet+ beschikken.

Als je wilt weten of jouw Samsung apparaat over deze functie beschikt, kijk je of er een Anynet+ logo op staat.

hoe-werkt-anynet-plus

Toetsen van de afstandsbediening van de tv die kunnen worden gebruikt in de stand Anynet+

hoe-werkt-anynet-plus

De Anynet+ functie werkt alleen wanneer de actieve ingang op de afstandsbediening is ingesteld op TV.

De toets werkt alleen in de opnamestand.

Je kunt geen Anynet+ apparaten bedienen met de toetsen van de tv, maar alleen met de afstandsbediening van de tv

Het is mogelijk dat de afstandsbediening van de tv onder bepaalde omstandigheden niet werkt. Selecteer in dat geval het Anynet+ apparaat opnieuw.

De Anynet+ functies werken niet met de producten van andere fabrikanten.

De werking van kan verschillen, afhankelijk van het apparaat.

Anynet+ werkt niet > mogelijke oplossingen

1 Controleer of het apparaat een Anynet +-apparaat is. Het Anynet+-systeem ondersteunt alleen Anynet+-apparaten.
2 Sluit niet meer dan één ontvanger aan (thuisbioscoop).
3 Controleer of het netsnoer van het Anynet+ apparaat juist is aangesloten.
4 Controleer de video-/audio-/HDMI-kabelaansluitingen van het Anynet +-apparaat.
5 Controleer of Anynet+ (HDMI-CEC) is ingesteld op Aan in het Systeem.
6 Controleer of de afstandsbediening van de tv in de TV-modus staat.
7 Controleer of het de exclusieve afstandsbediening van Anynet+ is.
8 In bepaalde situaties werkt Anynet + niet. (Kanalen zoeken, Mijn inhoud uitvoeren, Plug & Play (eerste instelling), enzovoort.)
9 Wanneer je de HDMI-kabel aansluit of verwijdert, dien je opnieuw naar apparaten te zoeken of je televisie uit te schakelen en opnieuw in te schakelen.
10 Controleer of de Anynet +-functie van het Anynet+-apparaat is geactiveerd.

Instructievideo Anynet+