Kan ik muziek of iTunes van mijn computer naar de Wireless Audio Speakers streamen?

Het is mogelijk om muziek of iTunes van je computer naar de Wireless Audio Speakers te streamen.

Muziek of iTunes van je computer naar Audio Speakers streamen

Ga naar www.samsung.com/support > Vind mijn model > Selecteer hier je apparaat. Vervolgens kom je op de model pagina van je Wireless Audio Speaker terecht. Op deze pagina download je 'Wireless Audio - Multiroom for Desktop' naar je PC/Mac. Met deze software kan je vrij kiezen uit alle muziek in je mappen en iTunes die je naar de Wireless Audio Speakers wil sturen.

Nadat je de muziek hebt geselecteerd, kun je deze met de Samsung Multiroom app afspelen vanaf je PC/Mac (Compatibele besturingssystemen: Windows 7 en hoger / Mac OS 10.7 en hoger).
* De lijst met compatibele besturingssystemen is aan wijzigingen onderhevig.