Meerdere luidsprekers groeperen met de Multiroom Applicatie, hoe doe ik dat?

Je kunt meerdere audio apparaten groeperen met de Multiroom App, zodat ze dezelfde muziek afspelen. Groeperen is alleen beschikbaar wanneer er meerdere producten met de app zijn verbonden.

Groepen instellen doe je zo
1. Open de Samsung Multiroom applicatie. Selecteer Menu  (Menu) bovenaan links op het startscherm om de lijst met luidsprekers weer te geven.

2. Selecteer Opties  om het pop-upmenu weer te geven en selecteer Groep.
3. Selecteer de te groeperen luidsprekers en selecteer Groep maken. (selecteer All om alle luidsprekers te selecteren).

4. Geef een groepsnaam op en selecteer Gereed

Speakers Groeperen