Problemen met USB-foutmeldingen oplossen bij het updaten van Kant-SU2- en Kant-S2-tv-modellen

Wanneer je de tv-modellen van 2020 (Kant-SU2 en Kant S2) bijwerkt met een USB-geheugenstick, wordt er mogelijk een foutmelding op het scherm weergegeven. Je kunt het probleem oplossen met de Samsung TV firmware upgrade-gids.

Wanneer de tv alleen een USB-foutmelding weergeeft

Als je tv niet werkt en het onderstaande beeld wordt weergegeven tijdens de firmware-update voor de Kant-SU2- of Kant-S2-modellen, moet je de oorzaak van het probleem kennen.

USB-foutmelding

Dit is een softwareprobleem en de definitieve versie-update wordt voltooid na twee keer opnieuw opstarten. Als je de USB-stick verwijdert of de stroom uitschakelt voordat de tweede herstart is voltooid, verschijnt er een USB-foutpictogram op het scherm.

• Verwijder de USB-stick niet.
  • Trek de stekker niet uit het stopcontact.
  • Zet de tv niet uit.
Oorzaken van USB-foutmeldingen

Let op: Het verwijderen van de USB-stick of het loskoppelen van de voedingskabel kan een firmwarefout of een storing in het moederbord veroorzaken. Deze problemen vallen niet onder het garantiebeleid van Samsung.

Oplossing: Sluit de USB-stick opnieuw aan

Als de USB-stick is verwijderd en het foutpictogram verschijnt, kun je de fout herstellen door de USB-stick met de nieuwste versie van het firmwarebestand opnieuw te plaatsen. Vervolgens wordt de update voltooid en wordt de fout automatisch opgelost.

Let op: De nieuwste firmware kan worden gedownload van Samsung.com

• Handmatig firmware-updateproces (USB / OTN)

TV aan -> FW-update via (USB / OTN) -> Opnieuw opstarten -> Beeldschermlogo -> Zwart scherm (max. 10 seconden) -> Voortgangsbalk (30~60 seconden) -> Opnieuw opstarten -> Beeldschermlogo -> TV aan (voltooid)

• Voortgang automatische firmware-update

TV aan -> Opnieuw opstarten - > Beeldschermlogo -> TV aan (voltooid)

Ga naar Instellingen > Over deze tv en de naam van je tv-software wordt weergegeven.

• T-KTS2.... staat voor KANT-S2 platform.
  • T-KTSU2.... staat voor KANT-SU2 platform.