Waarom verschijnt er reclame in beeld van mijn tv?

Als je televisie instellingen niet onthoudt en er verschijnt herhaalderijk reclame in beeld, komt dit waarschijnlijk doordat de tv op 'Winkelmodus' staat. Dit is een stand waarbij de instellingen om de dertig minuten worden hersteld, maar ook bij het in- en uitschakelen van de tv. Je kunt dit zelf gemakkelijk aanpassen:

Winkelmodus uitschakelen

1 Zet je tv aan en druk op de menu-knop van je afstandsbediening.
2 Ga naar 'Ondersteuning' en toets de enter-knop van je afstandsbediening in. Dit is de knop tussen de vier pijltjes.
3 Kies "'modus' of 'Gebruikersmodus' en druk op de enter-knop.
4 Nu open een sub-menu waarbij je kunt kiezen voor 'Thuismodus'.

Ik zie "Gebruikersmodus" of "Modus" niet staan?

Dat is mogelijk, dat ligt er aan wat voor televisie je hebt. Probeer het dan op de volgende manier:

1 Toets de menu-knop van je afstandsbediening in.
2 Ga naar 'Instellingen'.
3 Kies 'Plug en play'.
4 Loop de installatie door en kies voor 'Thuisgebruik'.
waarom-verschijnt-er-reclame-in-beeld-van-mijn-tv