Cyberveiligheid

Cyberveiligheid

Samsung beschermt
jouw gegevens en
privacy in het
dagelijks leven.

Samsung beschermt jouw gegevens en privacy in het dagelijks leven.

Een jonge vrouw ligt op haar rug in een zetel en kijkt naar een verkooppagina van een Galaxy-smartphone op een tablet. Een jonge vrouw ligt op haar rug in een zetel en kijkt naar een verkooppagina van een Galaxy-smartphone op een tablet.

Met onze krachtige beveiligingsoplossingen beschermt Samsung elk aspect van jouw leven om zo jouw veiligheid en comfort te garanderen.

Het doel van Samsung is niet alleen om beter presterende producten te maken, maar ook om het dagelijks leven van gebruikers te veranderen en hen te helpen een beter leven te leiden met behulp van onze producten, diensten en technologieën. Dit is de waarde die Samsung het belangrijkst vindt, met beveiligingsoplossingen die de gebruiker vooropstellen.

Hoe meer wij omgaan met digitale apparaten, hoe meer persoonlijke informatie in deze apparaten wordt opgeslagen: van telefoonnummers tot persoonlijk identificeerbare informatie (PII), bankrekeningen en kredietkaartnummers en biometrische informatie die dagelijks wordt geregistreerd. In de wereld van vandaag wordt alle informatie die jouw identiteit als persoon vertegenwoordigt, vastgelegd en opgeslagen op digitale apparaten.
Samsung zet zich in om betrouwbare beveiligingsoplossingen te leveren in verschillende gebruikersomgevingen op basis van onze toonaangevende technologieën. Wij zijn veranderingen telkens één stap voor en beschermen gebruikers met onze reeks end-to-end beveiligingen. De beveiligingsoplossingen van Samsung zijn snel en accuraat en blokkeren preventief alle risicofactoren.

Terwijl de digitalisering van het dagelijks leven zich voortzet, staan digitale beveiliging en privacybescherming voor steeds grotere uitdagingen. Daarom doen wij ons uiterste best om technologieën te ontwikkelen om de huidige veiligheidsproblemen op te lossen en bereiden wij ons tegelijkertijd voor op de toekomst. Wij zetten ons in voor een beter leven, niet alleen door technologieën te onderzoeken en te ontwikkelen, maar ook door rekening te houden met de ethiek van de technologie, mensenrechten en sociale idealen.

Zelflerende beveiliging

Opdat gebruikers met een gerust hart van hun digitale omgeving kunnen genieten, heeft Samsung een systematisch beveiligingssysteem gebouwd dat rekening houdt met het hele gebruiksproces. Het systeem omvat alle producten en systemen, van fabricage tot eindgebruik, en biedt oplossingen die op de gebruiker zijn afgestemd. Samsung hanteert de volgende vier beveiligingsprincipes:

 • Preventie en
  versterking

 • Detectie

 • Reactie

 • Prognose

Preventie en versterking

Wij configureren ons beveiligingssysteem volgens strenge normen.

Met het groeiende aantal online diensten neemt ook de waarde toe van alle informatie die wij op onze apparaten opslaan. De methoden om gegevens te stelen worden dan ook steeds geavanceerder en gevarieerder. Om deze ontwikkelingen tegen te gaan, heeft Samsung hardwarechipsets die met onze originele technologie zijn gemaakt aan mobiele apparaten toegevoegd, om voorbereid te zijn op eventuele fysieke inbraken. Wij hebben ons eigen beveiligingssysteem gebouwd, van fabricage tot eindgebruik, met een beveiligingsprocessor die speciaal is ontworpen om gevoelige gegevens te verwerken.

Een close-up van een zwarte hardwarechipset voor een mobiel apparaat. Een close-up van een zwarte hardwarechipset voor een mobiel apparaat.

Detectie

Geen enkel moment ontgaat ons.

Hacking en informatielekken vinden plaats in een fractie van een seconde. Daarom houden wij gebeurtenissen in digitale apparaten en netwerken nauwlettend in de gaten om elke schadelijke inbreuk te detecteren en onmiddellijk een verdedigingssysteem in werking te stellen. Bovendien detecteren en blokkeren wij preventief alle risico’s die zich in het dagelijks leven kunnen voordoen, zoals malware-apps of phishing, zodat gebruikersgegevens veilig en beschermd zijn.

Een close-up van de handen van een persoon die een tablet vasthoudt met een kleurrijke grafische afbeelding op het scherm. Een close-up van de handen van een persoon die een tablet vasthoudt met een kleurrijke grafische afbeelding op het scherm.

Reactie

Wij reageren snel en nauwkeurig.

Samsung streeft ernaar om snel op elk probleem te reageren en de schade van eventuele problemen tot een minimum te beperken. Wij verzamelen omgevingen waar gebruikers beveiligingsproblemen hebben ontdekt en analyseren diverse hackpogingen met behulp van ons beveiligingscontrolesysteem totdat er oplossingen zijn ontwikkeld. Onze beveiligingsexperts verstrekken via detectie beveiligingspatches en stellen onze nieuwste beveiligingsoplossingen ter beschikking van gebruikers.

Een man bekijkt gegevens op een computerscherm in een groot kantoor. Aan de andere kant van de kamer zitten 2 vrouwen achter een desktopcomputer aan een lange tafel iets te bespreken. Een man bekijkt gegevens op een computerscherm in een groot kantoor. Aan de andere kant van de kamer zitten 2 vrouwen achter een desktopcomputer aan een lange tafel iets te bespreken.

Prognose

Voorbereid zijn voor de toekomst.

Omdat wij voorbereid moeten zijn op veranderende risicofactoren, valideren wij onze oplossingen met regelmatige kwetsbaarheidsbeoordelingen. Om onze beveiliging te versterken en klaar te stomen voodr een groeiend beveiligingsbereik, combineren wij onze wereldwijd erkende expertise op het gebied van mobiele beveiliging met big data-analyses en kunstmatige intelligentie (AI) voor verbeterde beveiligingsoplossingen.

Een close-up van iemands hand die een smartphone vasthoudt voor een betaalautomaat. Op het scherm van de smartphone staat een afbeelding van een bankkaart en een vinkje. Een close-up van iemands hand die een smartphone vasthoudt voor een betaalautomaat. Op het scherm van de smartphone staat een afbeelding van een bankkaart en een vinkje.

Levenscyclus van beveiligingsontwikkeling

 • 01

  Planning

  Identificatie van
  beveiligingsvereisten

  Specificatie van vereisten

 • 02

  Ontwerp

  Bedreigingsmodellen

  Ontwerp en controle van beveiliging

  Opzetten van beveiligingscontroles

 • 03

  Implementatie

  Beveiligde codering

  Ontwikkeling van
  beveiligingsrichtlijn

  Veiligheidsdiagnose code

  Verbeteringen

 • 04

  Verificatie

  Kwetsbaarheidsdiagnose

  Proeftest

 • 05

  Werking en
  onderhoud

  Toezicht houden

  Beveiligingspatch

Platform voor bedreigingsanalyse

Platform voor bedreiging-sanalyse

 • Forums

 • Samsung intern

  Apparaten Premie
  voor bugs

 • SNS,
  Blogs

 • OPSLAGPLAATSEN
  VOOR CODES

 • Bedreigingsfeeds

 • Beperkt

  PRIVÉ
  DELEN

ㆍUp-to-date dreigingsbewustzijn ㆍVoortdurend alert zijn voor mogelijke aanvallen ㆍVoorspellen van mogelijke bedreigingen

De basisprincipes van Knox-beveiligingsplatforms

 • Hardware
  Root of Trust

 • Gevalideerde
  cryptografie

 • Beveiligde
  communicatie

 • Beveiliging met
  hardwareonders-teuning

 • Authenticatie

 • Uitschakelen
  van backdoors

 • Beschermde
  opslag

 • Beveiligde
  firmware-update

 • Apparaatintegriteit
  Bescherming en
  detectie

Knox certifications

Samsung Knox

A close-up view of a man's hands holding a smartphone which shows a 3-by-3 pattern lock screen. A close-up view of a man's hands holding a smartphone which shows a 3-by-3 pattern lock screen.