Image

Om in de woonkamer een echte bioscoopervaring te creëren, kiezen velen voor een groot scherm. Om een optimale kwaliteit te garanderen, zelfs op groot scherm, lanceert Samsung de QLED 8K. Met een resolutie die vier keer hoger is dan de 4K en een beeldkwaliteit met een ongeëvenaarde diepte en realisme, zet de QLED 8K een nieuwe standaard.

Perfect Reality

Dankzij de 8K resolutie biedt de nieuwe QLED TV (Q900R) van Samsung supergedetailleerde en diepe beelden. QLED 8K TV’s maken gebruik van Quantum Dots die licht omzetten in de meest intense kleuren. Superieure helderheid, diepe contrasten en een grote kijkhoek garanderen een verbluffend beeld, ongeacht de lichtomstandigheden. Dankzij de 8K AI upscaling technologie van de QLED 8K TV geniet je steeds van 8K, ongeacht de resolutie van de oorspronkelijke content.

Ontdek meer
Image

Stijlvolle oplossing

Je televisie moet zich volledig integreren in jouw levensstijl en interieur. De tijd dat je televisie een grote zwarte vlek was in je woonkamer, is voorbij. De Ambient Mode doet je TV letterlijk verdwijnen. De bijna onzichtbare verbinding tussen de televisie en de randapparatuur versterkt nog dit effect en geeft je een grote flexibiliteit bij het inrichten van je woonkamer. Zelfs de ruimte tussen je TV en de muur verdwijnt, dankzij de ‘No gap’ muurbevestiging.

Ontdek meer
Image

De Perfecte Smart TV

Bevrijd de salontafel van een onoverzichtelijke hoop afstandsbedieningen. Met de Samsung One Remote Control bedien je niet enkel je televisie, maar al je apparaten met een en dezelfde afstandsbediening. Gedaan met paswoorden, geen ingewikkelde instellingen meer. Enkele klikken .... en je TV is geïnstalleerd! Je Samsung televisie is ook een echte Internet of Things (IoT) Hub, een dashboard voor al je intelligente apparaten.

Ontdek meer
Image