QLED TV 2018 Reviews Sport
QLED TV 2018 Reviews Gamen
QLED TV 2018 Ambient Mode
QLED TV 2018 Reviews Series

TV kijken krijgt ongekende dimensie met QLED TV

Innoveren zit in Samsungs DNA. Maar toegevoegde waarde creëren, is voor ons net zo essentieel. Missie geslaagd, zo blijkt! Lees hieronder hoe gebruikers maar ook grote namen uit de tech sector onze QLED TV’s hebben ervaren.

Beeldkwaliteit als topprioriteit

Verbluffende kleuren

“De ongelooflijke kleurschakeringen, de beeldscherpte, de grootte van het scherm – al deze voordelen maken van thuis TV kijken een echte bioscoopervaring” aldus Tom. “Subliem!” benadrukt Koen, “De kleuren zijn super mooi en het zwart is echt zwart.” Quantum dots zetten het licht om in de meest intense kleuren. Zo gaat geen enkele nuance verloren, ook niet tijdens je favoriete voetbalwedstrijd!

Samsung QLED TV sport kijken

Game zoals nooit tevoren

Haarscherpe precisie en krachtig vermogen

“De Samsung QLED TV is de indrukwekkendste tv die ik in jaren heb beoordeeld” schrijft Trusted Reviews, een leading website op vlak van tech reviews in het VK. “Indrukwekkend vooral bij actiefilms en games!” meldt het Brits tech magazine Stuff. “Gamen op de QLED TV is beter dan ooit!” bevestigt gebruiker Jurgen.

Samsung QLED TV gamen

Bye-bye black box!

De TV die verdwijnt…

“Eindelijk geen zwarte "bak" meer aan de muur maar iets dat perfect in je interieur kan blenden” weet Thijl ons te vertellen. Ook voor Alyson is dit echt de kers op de taart: “De TV zelf is heel dun en elegant, maar de Ambient mode doet het scherm gewoon verdwijnen in de omgeving door de kleur van de achtergrond na te bootsen”.

Samsung QLED TV Ambient Mode

Onzichtbare verbinding

Geen wirwar van kabels met One Invisible Cable

“Het flinterdunne beeldscherm met strak design oogt zeer mooi en door de One Connect box is er ook geen wirwar van kabels te zien” schrijft Eline. Ook voor Thijl is dit één van de meest positieve zaken: “Eén dunne kabel die dan nog eens weggewerkt zit in de voet? Top idee!” De One Invisible Cable voorziet het toestel nu ook van stroom.

Samsung QLED TV onzichtbare verbinding