We kijken graag TV, maar zien hem liever niet

Samsung’s new QLED TV is mounted on the living room wall, where light is coming through the curtain gaps. The Ambient Mode on the TV shows the current location and temperature.

Onze ontwerpfilosofie is om alles wat kan afleiden onzichtbaar weg te werken. De Ambient Mode zorgt ervoor dat je nooit meer naar een groot zwart vlak in je interieur hoeft te kijken. En die lelijke kabels? Die hebben we ook nagenoeg onzichtbaar gemaakt.

᠎
one is more than enough
A video shows Samsung QLED TV mounted on the living room wall. A light is shown following the One Invisible Cable below the TV. With One Invisible Cable, the TV is perfectly blended in the space.

Eén is genoeg

One Invisible Connection ¹

Eén onzichtbare verbinding is alles wat je nodig hebt. Nu al die ineengedraaide kabels zijn samengevoegd tot één dunne kabel, die ook nog eens nauwelijks zichtbaar is, verdwijnt de TV naadloos in je interieur. En dat geeft jou de ruimte om je interieur de uitstraling te geven die jij wilt.

A video starts with close-up image of TV with several cables, and then several cables under the TV join together to display the One Invisible Cable.

Eindelijk! Alles uit zicht.

One Connect ²

Al je apparaten verbinden op één plek. De One Connect Box verbindt al je apparaten en de One Invisible Connection reageert op jouw afstandsbediening. Zet de One Connect Box ergens uit het zicht en richt je ruimte in zoals jij dat wilt.

A video that shows the cabinet opens to show the One Connect Box and then a blue light comes on.
Integrated
Signal
Receiver
Infographics for Integrated and Signal Receiver feature of One Invisible Cable.

De mooiste TV die je niet ziet.

Ambient Mode

Met onze nieuwe Ambient Mode geef je het scherm ook als je geen TV kijkt de uitstraling die bij je woonkamer past. Zo kun je de TV perfect op laten gaan in jouw interieur. En niet alleen past hij zich volledig aan aan jouw omgeving, maar past hij zich ook aan aan het licht. En wordt hij zo de mooiste TV die je niet ziet.

A video shows the various options for Ambient Mode. In Deco Mode, an image of mountains in the QLED TV on the wall is moving naturally. The room goes dark as the time changes from day to night.

Deco

Geef je woonkamer kleur. Met Ambient Mode kun je kiezen voor een interactieve achtergrond die naadloos in de omgeving past en zich aanpast aan het licht van de dag.

In Info Mode, the QLED TV shows the current location and temperature. The screen goes dark as the time changes from day to night.

Info

Naast de Deco modus kun je ook kiezen voor een meer interactievere achtergrond. Het bijna transparante scherm geeft je alle dagelijkse informatie zoals het weer, de buitentemperatuur en het belangrijkste nieuws.

In Photo Mode, photo list appears on the Samsung QLED TV. The screen focuses in on the selected picture.

Foto

Herbeleef je mooiste herinneringen ieder moment van de dag. Creëer met de QLED een actieve fotowand met foto's van je mobiele telefoon of uit de Samsung Cloud.

In Music Mode, A notification for playing music appears on the QLED TV on the wall.

Muziek

Geniet de hele dag door van muziek op de achtergrond. Zet de muziek aan met een spraakcommando of met je smartphone via Bluetooth ³.

Onwaarschijnlijk dicht tegen de muur

No Gap Wall-Mount ⁴

Met onze speciaal ontworpen muurbevestiging sluit je de QLED TV strak aan tegen de muur van je living zodat hij naadloos opgaat in de omgeving. Niets leidt nog af van de fenomenale beeldkwaliteit.

᠎
A video shows an image of Samsung’s new QLED TV on the wall appears first, followed by an image of its back with texts “secrets behind”.

Laat je meeslepen

Grenzeloos 360°-ontwerp

Met zijn strakke en innovatieve 360°-ontwerp stelt de QLED TV geen grenzen aan je kijkgenot. De minimalistische uitstraling garandeert de minste afleiding. Het beeld is zo realistisch dat je ogen haast naar het scherm worden getrokken voor de meest indrukwekkende en meeslepende bioscoopbeleving.

A scenery of a sunset beach is shown in rich colors along with Samsung QLED TV

Ontworpen met oog voor detail.

Meer keuze voor jouw omgeving

De One Mount-oplossing maakt het eenvoudiger om je TV op te hangen of neer te zetten. Je kunt kiezen uit verschillende standaarden, waaronder de Samsung Tower Stand en de Studio Stand.⁵

᠎
The motion that shows the One Mount Solution on the back of Samsung QLED TV, emphasizing the dotted lines.

No Gap
Wall-Mount

Met onze speciaal ontworpen muurbevestiging sluit je QLED TV strak aan op de muur van je living en gaat hij naadloos op in de omgeving. Niets leidt je nog af van de fenomenale beeldkwaliteit.

Samsung Tower Stand

De moderne Samsung Tower Stand is meer dan alleen maar een standaard voor je TV. Het is een volledig nieuwe manier om je ruimte te accentueren.

Studio Stand

Bekijk het eens geheel anders. Zet je TV neer waar je maar wilt. De Studio Stand transformeert je TV tot een kunstwerk, op elke plek.

1. De 'One Invisible Connection' verwijst naar de transparante glasvezelkabel die verbonden is met de One Connect Box waarop externe apparaten zijn aangesloten, niet naar kabels die verbonden zijn met andere apparaten, zoals de soundbar.
2. Apparaten moeten verbonden zijn met One Connect via een HDMI-kabel.
3. Servicespecificaties variëren per regio.
4. No Gap Wall-Mount: de ruimte, gemeten vanaf de achterkant van de TV, kan verschillen afhankelijk van de montage en het type muur. No Gap Wall-Mount wordt apart verkocht.
5. Studio Stand en Samsung Tower Stand worden apart verkocht. De Studio Stand en Samsung Tower Stand zijn compatibel met 55"/65" QLED TV's.

* Beelden zijn gesimuleerd en louter bestemd voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot de look en het design die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving.
* Raadpleeg de productdetails voor ieder model.