We kijken graag TV, maar zien hem liever niet

Samsung’s new QLED TV is mounted on the living room wall, where light is coming through the curtain gaps. The Ambient Mode on the TV shows the current location and temperature.

Onze ontwerpfilosofie is om alles wat kan afleiden onzichtbaar weg te werken. De Ambient Mode zorgt ervoor dat je nooit meer naar een groot zwart vlak in je interieur hoeft te kijken. En die lelijke kabels? Die hebben we ook nagenoeg onzichtbaar gemaakt.

᠎
one is more than enough
A video shows Samsung QLED TV mounted on the living room wall. A light is shown following the One Invisible Cable below the TV. With One Invisible Cable, the TV is perfectly blended in the space.

Eén is genoeg

One Invisible Connection ¹

Eén onzichtbare verbinding is alles wat je nodig hebt. Nu al die ineengedraaide kabels zijn samengevoegd tot één dunne kabel, die ook nog eens nauwelijks zichtbaar is, verdwijnt de TV naadloos in je interieur. En dat geeft jou de ruimte om je interieur de uitstraling te geven die jij wilt.

A video starts with close-up image of TV with several cables, and then several cables under the TV join together to display the One Invisible Cable.

Eindelijk! Alles uit zicht.

One Connect ²

Al je apparaten verbinden op één plek. De One Connect Box verbindt al je apparaten en de One Invisible Connection reageert op jouw afstandsbediening. Zet de One Connect Box ergens uit het zicht en richt je ruimte in zoals jij dat wilt.

A video that shows the cabinet opens to show the One Connect Box and then a blue light comes on.
Integrated
Signal
Receiver
Infographics for Integrated and Signal Receiver feature of One Invisible Cable.

De mooiste TV die je niet ziet.

Ambient Mode

Met onze nieuwe Ambient Mode geef je het scherm ook als je geen TV kijkt de uitstraling die bij je woonkamer past. Zo kun je de TV perfect op laten gaan in jouw interieur. En niet alleen past hij zich volledig aan aan jouw omgeving, maar past hij zich ook aan het licht aan. En wordt hij zo de mooiste TV die je niet ziet.

QLED TV Ambient Mode achtergrond

Laat je TV volledig in het interieur opgaan

Laat je TV volledig in het interieur opgaan. Stem je TV af op de kleur van je wand, een patroon en zelfs op tegels. Met de drie verschillende, gebruiksvriendelijke Ambient Mode-features gaat je TV naadloos op in je interieur.

Een achtergrond op maat

Stem de achtergrondkleur van je TV af op je muur. Kies uit verschillende muren en pas de kleur en helderheid aan voor het beste resultaat.*

* De resultaten kunnen verschillen naargelang de verschillende soorten muren en muurbekleding, zoals unieke ontwerpen, structuren en/of kleuren.
*De beelden zijn louter illustratief bedoeld en ter verduidelijking.

᠎
A video shows how to match TV background color with wall using wall sample option with a sequence of 4 images.
1st scene shows the one of wall color samples selected to match to wall around TV, and the background color on TV screen changed to the selected wall color in the following scene.
In the scene3 and scene 4, the background colors on TV screen changed to purple and grey according to the wall color around TV changes by selecting color sample options.

Creëer je eigen achtergrond

Labversie optie 1*

Knip en plak je muur op het scherm. Gebruik de SmartThings-app om een foto te nemen van een van de drie vlakken rond je TV en je TV wordt ingevuld met als achtergrondbeeld de kleur en de structuur van de muur.

* Dit is een testversie voor het creëren van Ambient Background. De resultaten kunnen verschillen naargelang de verschillende soorten muren en muurbekleding, zoals unieke ontwerpen, structuren en/of kleuren.
*Deze testversie kan zonder voorafgaandelijke kennisgeving worden gewijzigd of verwijderd.
*De beelden zijn louter illustratief bedoeld en ter verduidelijking.
*De SmartThings-app moet worden gedownload en geïnstalleerd.

Creëer je eigen achtergrond

Labversie optie 2*

Maak een foto van de muur rondom je TV en laat je verrassen. De TV analyseert het beeld en maakt automatisch virtuele tegels aan om je muur na te bootsen met de unieke Texture Synthesis-technologie.

* Dit is een testversie voor het creëren van Ambient Background. De resultaten kunnen verschillen naargelang de verschillende soorten muren en muurbekleding, zoals unieke ontwerpen, structuren en/of kleuren.
*Deze testversie kan zonder voorafgaandelijke kennisgeving worden gewijzigd of verwijderd.
*De beelden zijn louter illustratief bedoeld en ter verduidelijking.
*De SmartThings-app moet worden gedownload en geïnstalleerd.

This image shows how to change the background image on TV screen by lab version option 2. Samsung QLED TV is mounted on grey brick wall in the home interior. And on TV screen, the virtual grey brick tiles are being generated.

Onwaarschijnlijk dicht tegen de muur

No Gap Wall-Mount ⁴

Met onze speciaal ontworpen muurbevestiging sluit je de QLED TV strak aan tegen de muur van je living zodat hij naadloos opgaat in de omgeving. Niets leidt nog af van de fenomenale beeldkwaliteit.

᠎
A video shows an image of Samsung’s new QLED TV on the wall appears first, followed by an image of its back with texts “secrets behind”.

Snel en makkelijk.
Wall-mountinstallatie

Het was nooit eerder zo eenvoudig om je TV zelf tegen de muur te monteren. Bevestigen. Ophangen. Aanpassen.

Thumbnail Image for Samsung QLED TV’s No Gap Wall Mount installation video. QLED TV is mounted on the grey wall with modern interior.


Laat je meeslepen

Grenzeloos 360°-ontwerp

Met zijn strakke en innovatieve 360°-ontwerp stelt de QLED TV geen grenzen aan je kijkgenot. De minimalistische uitstraling garandeert de minste afleiding. Het beeld is zo realistisch dat je ogen haast naar het scherm worden getrokken voor de meest indrukwekkende en meeslepende bioscoopbeleving.

A scenery of a sunset beach is shown in rich colors along with Samsung QLED TV

Bekijk elk aspect van het ontwerp.

Samsung QLED TV video 360°-ontwerp.

Ontworpen met oog voor detail.

Meer keuze voor jouw omgeving

De One Mount-oplossing maakt het eenvoudiger om je TV op te hangen of neer te zetten. Je kunt kiezen uit verschillende standaarden, waaronder de Samsung Tower Stand en de Studio Stand.⁵

᠎
The motion that shows the One Mount Solution on the back of Samsung QLED TV, emphasizing the dotted lines.

No Gap
Wall-Mount

Met onze speciaal ontworpen muurbevestiging sluit je QLED TV strak aan op de muur van je living en gaat hij naadloos op in de omgeving. Niets leidt je nog af van de fenomenale beeldkwaliteit.

Samsung Tower Stand

De moderne Samsung Tower Stand is meer dan alleen maar een standaard voor je TV. Het is een volledig nieuwe manier om je ruimte te accentueren.

Studio Stand

Bekijk het eens geheel anders. Zet je TV neer waar je maar wilt. De Studio Stand transformeert je TV tot een kunstwerk, op elke plek.

Je TV op voet installeren

QLED TV op voet installeren

1. De 'One Invisible Connection' verwijst naar de transparante glasvezelkabel die verbonden is met de One Connect Box waarop externe apparaten zijn aangesloten, niet naar kabels die verbonden zijn met andere apparaten, zoals de soundbar.
2. Apparaten moeten verbonden zijn met One Connect via een HDMI-kabel.
3. Servicespecificaties variëren per regio.
4. No Gap Wall-Mount: de ruimte, gemeten vanaf de achterkant van de TV, kan verschillen afhankelijk van de montage en het type muur. No Gap Wall-Mount wordt apart verkocht.
5. Studio Stand en Samsung Tower Stand worden apart verkocht. De Studio Stand en Samsung Tower Stand zijn compatibel met 55"/65" QLED TV's.

* Beelden zijn gesimuleerd en louter bestemd voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot de look en het design die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving.
* Raadpleeg de productdetails voor ieder model.