QLED tech. & Smart

QLED-technologie,
een nieuwe kijkervaring

The Frame TV dankt zijn fantastische beeldkwaliteit en krachtige, levendige beelden aan de QLED-technologie. In de hoek staat dat de Smart TV wordt bestuurd door TIZEN.
Dankzij de Quantum Dot-technologie van Samsung wordt je beeld verrijkt met miljarden kleuren. Je hoeft dus alleen maar naar een schilderij te kijken om de textuur te voelen. Met levensechte kleuren in ieder licht is de kijkervaring eenvoudiger en slimmer dan ooit tevoren.

Ontdek de wereld van QLED

Kleurvolume 100% dankzij Quantum Dot

We willen dat je optimaal van kleur geniet. Geniet van bekende werken zoals in een galerij en laat filmscènes tot leven komen met levensecht 100% kleurvolume en het sterke contrast van Dual LED. Geniet van ongelooflijke details en textuur, ongeacht de hoek.

*De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat QLED TV’s een kleurvolume van 100% kunnen produceren.
De prachtige frame van deze art TV is ook voorzien van QLED-technologie. De camera zoomt in om de levendige kleuren van 100% kleurvolume en het diepe contrast te laten zien. In de hoek wordt de VDE-certificering weergegeven ter bevestiging dat het op 100% kleurvolume is getest conform DCI-P3.

Ziet er altijd goed uit

Adaptive Picture

We hebben ervoor gezorgd dat The Frame de verlichting en het contrast van het scherm automatisch aanpast aan het omgevingslicht, zodat je optimaal kunt genieten van ja favoriete films of series. Of je nu video's kijkt als de zon door het raam schijnt of een filmmarathon houdt in het donker: het beeld is geheel naar wens.

The Frame TV past zich aan omgevingslicht aan met een helder scherm in een goed verlichte woonkamer en met gedimd licht als de gordijnen dicht zijn.

Technologie die ervoor zorgt dat je naar The Frame blijft kijken. Zo mis je niets.

Mis geen
enkele dialoog

Active Voice Amplifier (AVA)

Als je naar een programma vol met one-liners zit te kijken, hoef je je geen zorgen te maken dat je iets mist. The Frame detecteert omgevingsgeluid meteen en past het volume en de helderheid aan, zodat je ondanks het lawaai de stemmen nog kunt verstaan.

Een familie kijkt naar The Frame TV in hun woonkamer. Er is een geluidsgolf te zien die van vorm verandert om te laten zien dat de TV het geluid aanpast, zodat de stemmen duidelijk hoorbaar zijn.

Meerdere ervaringen tegelijkertijd

Multi View

Wil je de aflevering van vorige week opnieuw bekijken tijdens een work-out? Je hoeft geen keuze te maken. Stel twee streams in op het scherm, zodat je naar beide tegelijkertijd kun kijken of zelfs luisteren en pas de grootte aan om je beter te concentreren. The Frame geeft je de vrijheid om op jouw manier te kijken.

Samsung The Frame in multi view mode, zodat een vrouw tegelijkertijd naar een tv-programma en een yoga-video kan kijken.

The Frame brengt meerdere schermen samen en verandert je mobiele kijkervaring.

Geef het scherm van je smartphone weer op The Frame.

Synchrone weergave met je mobiele toestel

Speel je favoriete video's, muziek en foto's synchroon af op het mooie grote scherm van The Frame met behulp van de SmartThings-app. En dankzij ingebouwde AirPlay 2 kun je moeiteloos streamen, delen en afspelen vanaf je favoriete Apple-toestel.

Vader en dochter hebben de smartphone aangesloten op de TV en kijken naar een kookvideo op The Frame, afgespeeld vanaf het telefoonscherm.
*AirPlay 2-functionaliteit is beschikbaar op alle Samsung Smart TV's van 2020 en latere datum.
*Apple en AirPlay 2 zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.
*AirPlay 2 vereist iOS 12.3 of een latere versie of macOS 10.14.5 of een latere versie.

Aantikken. Verbinden. En genieten.

Tap View

Je favoriete video's, muziek en foto's? Ze komen allemaal tot leven op The Frame met slechts één tik. Tik op je smartphone op The Frame voor een soepele en eenvoudige synchrone weergave. Het is nu nog gemakkelijker om je favorieten op het grote scherm te bekijken.

Een vrouw tikt op haar smartphone op de TV en datgene op haar telefoonscherm wordt synchroon weergegeven op The Frame TV.
*Deze dienst werkt alleen wanneer de TV en de smartphone aan staan.

Alles wat je nodig hebt binnen handbereik

One Remote Control / SmartThings-app / Smart Hub

Het leven is eenvoudig met One Remote Control in je hand, SmartThings-app op je smartphone en Smart Hub op het scherm. Bedien al je verbonden toestellen met One Remote Control of de SmartThings-app en zoek gemakkelijk naar films, tv-programma's en surf op het web met Smart Hub.

Beeld van de One Remote Control die The Frame bedient. SmartThings wordt weergegeven op een telefoonscherm met daarop kunstwerken uit de Art Store en Smart Hub wordt weergegeven op The Frame met zowel kunst als andere content om van te genieten.
*Download en installatie van de SmartThings-app is vereist.

Productlijn

Tijd om jouw The Frame te kiezen

Vind de ideale The Frame voor jou en jouw ruimte.

De The Frame-serie van Samsung is verkrijgbaar in vele afmetingen. Er is er dus altijd wel een geschikte voor jouw ruimte.

Klaar om kennis te maken met QLED?

Maak kennis met QLED-technologie en ontdek wat er achter de briljante beeldkwaliteit van The Frame TV schuilt.