Ervaar QLED

Close-up van het scherm waarop een abstract olieverfschilderij wordt getoond in groene en blauwe kleuren.
*Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Zie onze productgalerij.

Zie de wereld in QLED

100% kleurvolume

Je ogen verdienen de beste beeldkwaliteit en prachtige kleuren. Met Samsungs Quantum Dot-technologie lost The Frame 2019 zijn beloftes in, met 100% kleurvolume en een ongekend realistische kleurweergave – hoe licht of donker de scène ook is.

The Frame toont een split-screenvergelijking van een kunstwerk van de natuur. Dankzij de hoge beeldkwaliteit van QLED zijn alle details van ieder beeld zichtbaar.

*De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat QLED TV's een kleurvolume van 100% kunnen produceren.

Zie details tot leven komen

HDR 10+

Prachtige kleuren. Uitzonderlijke contrasten. Perfecte details. Geavanceerde HDR 10+ brengt beelden tot leven en laat je alles zien zoals de regisseur het bedoeld heeft. Je ontdekt details die je nog nooit eerder gezien hebt, ook in de lichtste of donkerste scènes.

*Compatibiliteit met alle HDR-content niet gegarandeerd.

The Frame oont een natuurfoto waarop het verschil tussen HDR en niet-HDR te zien is. HDR 10+ toont nog grotere contrasten dan traditionele HDR en laat meer details van elke scène zien.

*Compatibiliteit met alle HDR-content niet gegarandeerd.

The Frame kan nu ook worden verbonden met Airplay 2, waardoor je toegang hebt tot meer content en gemakkelijk verbinding kunt maken met Apple-toestellen.

AirPlay 2

Voor het eerst werkt The Frame nu ook met Apple. Met geïntegreerde AirPlay 2 stream je de content van je Apple-toestellen naar het grote scherm.
Zo speel je heel gemakkelijk video's, muziek, foto's en meer af op The Frame vanaf je iPhone, iPad en Mac.

  • Works with Apple AirPlay
*De specificaties, Smart-service en GUI (Graphic User Interface) kunnen verschillen per model en regio.
**iTunes is in de VS alleen beschikbaar voor personen van 13 jaar of ouder. Internetverbinding vereist (er kunnen kosten in rekening worden gebracht). Voorwaarden van toepassing.

Gemakkelijk te gebruiken

One Remote Control en mobiele app

Bedien alle aangesloten toestellen heel gemakkelijk met One Remote Control en je mobiele telefoon. Gebruik je smartphone om de instellingen aan te passen of een nieuw kunstwerk te vinden om weer te geven. Gemakkelijk te vinden, gemakkelijk te gebruiken.

*Compatibele toestellen kunnen per regio verschillen.
**Daadwerkelijke product en afstandsbediening kunnen afwijken van het gebruikte beeld.
***Download en installatie van de SmartThings-app is vereist.

The Frame toont een kunstwerk en kan worden bediend met de One Remote Control of met de Samsung Art Mode-app op je mobiele toestel.

*Compatibele toestellen kunnen per regio verschillen.
**Daadwerkelijke product en afstandsbediening kunnen afwijken van het gebruikte beeld.
***Download en installatie van de SmartThings-app is vereist.

Welke kies jij?

*Beelden zijn gesimuleerd en louter voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk, ontwerp en de GUI (Graphic User Interface) die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.
**Een Samsung-account is nodig om de TV in te stellen.
***Gebruikers met modellen ouder dan de Galaxy S6 of andere merken mobiele telefoons dienen de SmartThings-app te downloaden in de appstore.
****Om My Collection te kunnen instellen met een iOS- en Android-toestel (niet-Galaxy) moet de SmartThings-app worden gedownload.
*****Met SmartThings compatibele toestellen kunnen per regio verschillen.
******Verbonden toestellen kunnen per regio verschillen.
*******Smart-service en GUI (Graphic User Interface) kunnen verschillen per model en regio.