DESIGN

Ga verder
dan je eigen
verbeelding

Een Cloud White-versie van The Serif staat op een zwarte standaard in een lichte, elegante en minimalistische woonkamer met een tapijt, een stijlvolle groene stoel met drie poten, en grote ramen. Op het beeldscherm wordt Leaf Ambient Mode weergegeven.
Een Cloud White-versie van The Serif staat op een zwarte standaard in een lichte, elegante en minimalistische woonkamer met een tapijt, een stijlvolle groene stoel met drie poten, en grote ramen. Op het beeldscherm wordt Leaf Ambient Mode met tikkende klok weergegeven.
Als je er een hebt, wil je natuurlijk
je hele huis en leven erop afstemmen.

Zet hem neer
waar je maar wil

Een witte Samsung The Serif 2020 op een TV-standaard met een zandstrand en een kristalheldere zee op het scherm in een elegante, eenvoudige woonkamer met houten vloer en witte muur.
The Serif in vier verschillende perspectieven om te laten zien hoe fantastisch hij eruitziet vanuit verschillende hoeken. In de eerste scène zien we een Cloud White-versie van The Serif op een zwarte standaard in een eenvoudige, maar elegante kamer met op het scherm een strand vanuit vogelperspectief, waar je de golven het zand op ziet rollen. De scène verplaatst zich naar een man en vrouw die met veel plezier staan te koken aan een kookeiland. Voor hen, direct op het kookeiland, staat een The Serif Cloud White met het Fabric Ambient Mode in zalmkleur. De scène verplaatst zich opnieuw. Dit keer naar de achterkant van een The Serif Cloud White met zwarte standaard op de voorgrond van het atelier van een kunstenaar. In de achtergrond rechts zit een man naast een lange werktafel met een hond te spelen. In de laatste scène zien we een The Serif Cloud White op een zwarte standaard in het midden van een lichte en ruime kamer met de achterkant naar het raam. Op het beeldscherm is een strand te zien met een grote golf die op het zand slaat en een surfer op zijn surfplank die de zee in peddelt.

Past overal waar je hem neerzet

In tegenstelling tot gewone TV's die ontworpen zijn om tegen de muur te staan, ziet The Serif er langs de voor- en achterkant en ook langs de zijkanten schitterend uit. Hij past overal in de kamer, ook vrijstaand in het midden van een kamer. Waar je hem ook neerzet, The Serif past perfect in jouw interieur. Ook zonder standaard, hij past eigenlijk overal en lijkt soms wel een echt kunstwerk – op een meubel, een schap, of gewoon op de vloer.

Met een standaard
valt hij nóg meer op

Geen ruimte aan de muur voor een tv?
Of weet je nog niet waar je hem precies wil installeren? Zet The Serif op de metalen standaard en je kunt hem neerzetten waar je maar wil.

De onderste helft van een The Serif Cloud White wordt vanaf de zijkant in beeld gebracht op een zwarte standaard in een nette woonkamer met boeken op de voorgrond.  Een Cotton Blue-versie wordt zonder standaard weergegeven, op een tafel.

Alles wat je nodig hebt
in één doos

Dit zijn de accessoires en
onderdelen die je bij The Serif krijgt.
Ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Een 55 inch Cloud White-versie van The Serif wordt vanuit een hoek van de voorkant weergegeven. Hij staat voor de bijbehorende doos. Rechts achter de doos liggen alle accessoires die erbij horen: een TV-standaard, een stroomkabel en een Samsung-afstandsbediening.

Een uniek ontwerp

Wil je dat jouw woonkamer past bij jouw manier van leven? Begin dan met een TV in jouw stijl. The Serif – een uniek ontwerp.

Vier close-ups van een Cloud White-versie van The Serif geven het stijlvolle ontwerp en het iconisch I-profiel vanuit alle hoeken weer.
Vier close-ups van een Cloud White-versie van The Serif geven het unieke en iconisch I-ontwerp weer en laten zien hoe mooi hij eruitziet vanuit alle hoeken. Eerst van de bovenkant, dan de zijkant en, ten slotte, de achterkant naast een frontale weergave van de rechterzijkant. Terwijl de video wordt afgespeeld, draaien of verschuiven de vier afbeeldingen langzaam om steeds een iets ander perspectief te tonen.

Iconisch ontwerp – een toegevoegde waarde voor je interieur

Met een gewone TV is het net alsof je iets mist. The Serif geeft een totaal nieuwe look. Met een uniek, full-body ontwerp in de vorm van de letter I. The Serif is een schitterende aanvulling op je interieur.

Er wordt een Cloud White-versie van The Serif weergegeven die netjes en zonder standaard op een tapijt staat. Op het beeldscherm is de Fabric Ambient Mode te zien in de kleur zalmroze.
Een The Serif Cloud White wordt in beeld gebracht op een zwarte standaard in het midden van een stijlvolle woonkamer. Op het beeldscherm is de Fabric Ambient Mode te zien in de kleur blauwzwart.
Een Cotton Blue-versie van The Serif staat zonder standaard op een ladenkast in een kamer. Op het beeldscherm is de Fabric Ambient Mode te zien in de kleur olijfgroen.

Laat je inspireren door de natuur

Ronan en Erwan Bouroullec hebben niet alleen de TV ontworpen; speciaal voor The Serif hebben ze ook hun eigen schermafbeeldingen gemaakt. Een patroon met een schitterend blad en nog een met een stoffen textuur – beide geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Je vindt ze in Ambient Mode, zodat je jezelf kunt laten inspireren door de natuur – ook wanneer de TV uit staat.

Meer dan TV-entertainment

*Ambient Mode-service kan per regio verschillen.
*De nauwkeurigheid van de achtergrondfunctie kan verschillen afhankelijk van de plaatsing van de TV, het ontwerp van de muur, patronen en/of kleuren.

Een beetje kleur
maakt een groot verschil

Jouw kamer heeft wel wat kleur verdiend.
Kies uit het natuurlijke en kenmerkende
Cloud White van The Serif, voor een unieke
uitstraling, of het nieuwe Cotton Blue.

Een The Serif Cloud White en Cotton Blue in perspectief met hun eigen, gekleurde achtergrond om de beschikbaarheid van de productkleur te benadrukken.
Een The Serif Cloud White in Ambient Mode wordt in beeld gebracht op een zwarte standaard in een woonkamer met een schilderij van een meer op de muur erachter en een plank met verschillende kleine accessoires.
Een close-up van een Cloud White-versie van The Serif wordt vanaf de zijkant weergegeven om het iconische I-design te benadrukken en een Cotton Blue-versie van The Serif wordt zonder standaard weergegeven op een stijlvol TV-meubel.
Een Cloud White-versie van The Serif in Ambient Mode wordt weergegeven op een vloerstandaard naast een kleine stoel en bijzettafel.
Een witte The Serif in Fabric Ambient Mode in olijfgroen in een woonkamer met groene planten.
Een Cloud White-versie van The Serif staat zonder standaard op een kast voor het interieur van een TV-kamer. Op het beeldscherm is de Fabric Ambient Mode in zalmkleur te zien. Een man dekt de tafel.

Creëer je eigen stijl
met The Serif

Hier vind je een aantal voorbeelden van hoe The Serif eruit kan zien bij jou thuis – als subtiel onderdeel van je interieur of als het middelpunt van je woonkamer.

Kies een formaat
Kies een kleur
Creëer jouw eigen stijl

The Serif 43 inch

Het profiel van een 43 inch The Serif Cloud White wordt van de linkerkant weergegeven. Het profiel van een 43 inch The Serif Cotton Blue wordt van de linkerkant weergegeven.
CLOUD WHITE
Capacity
Capacity

The Serif 49 inch

Het profiel van een 49 inch The Serif Cloud White wordt van de linkerkant weergegeven. Het profiel van een 49 inch The Serif Cotton Blue wordt van de linkerkant weergegeven.
CLOUD WHITE
Capacity
Capacity

The Serif 55 inch

Het profiel van een 55 inch The Serif Cloud White wordt van de linkerkant weergegeven. Het profiel van een 55 inch The Serif Cotton Blue wordt van de linkerkant weergegeven.
CLOUD WHITE
Capacity
Capacity