Maak je living mooier met kunst

*Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Zie onze productgalerij.
The frame on a free-standing shelf unit in a living room.

Verrijk je living met de mooiste kunstwerken. Je vindt altijd het perfecte kunstwerk dat bij je stemming past, voor iedere gelegenheid. Personaliseer de collectie gemakkelijk en vul je living met schitterende kunst.

Art Fram Pattern

* De Art Store is mogelijks niet in alle landen beschikbaar.
** Kunstwerken in de Art Store kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Ontdek kunst in gebruiksvriendelijke categorieën

Gemakkelijk ontdekken

Iedereen kan kunstwerken vinden waar hij of zij van houdt. Van kleur tot onderwerp en nog veel meer: dankzij de gebruiksvriendelijke en duidelijke kunstcategorieën is het leuk en gemakkelijk om een breed scala aan kunst voor alle gelegenheden te ontdekken.

Image
Video Alternative Text

Kunst, geselecteerd door experts

Partners

Geniet op The Frame van kunst die is geselecteerd door instellingen van wereldformaat zoals ALBERTINA en SAATCHI ART. In één klik vind je geweldige collecties in de Art Store van The Frame. Jij kiest de stijl, de Art Store levert de kunst.

Image
Video Alternative Text

Meer Kunst Zien

 

Een hele kunstcollectie op één Frame

Samsung-collectie

Upgrade je living en geniet van wisselende beelden met jouw selectie kunstwerken en foto's van geweldige kunstenaars. Blader door een kunstcollectie die speciaal is samengesteld voor The Frame, en voeg wat cultuur toe aan je dagelijks leven.

Image

Kader je favoriete momenten in

Mijn collectie

Je eigen foto's – of een nieuw familieportret – uploaden en weergeven is heel gemakkelijk. Stuur je foto's simpelweg naar The Frame via je telefoon of met een USB-stick.

* Persoonlijke foto's die geüpload zijn naar The Frame worden in de oorspronkelijke kwaliteit weergegeven. Het wordt aanbevolen beelden met een 4K-resolutie (3840*2160 pixels) of hoger te uploaden.
Image
Video Alternative Text

Welke kies jij?