Styled by Anouk Taeymans

Image

Dat The Frame een toegevoegde waarde heeft voor je interieur en samen kan smelten met diverse stijlen bewijst Ingenieur-architecte Anouk Taeymans met drie interieurstijlen die zij ontwierp in samenwerking met Samsung voor de 50e biënnale INTERIEUR in Kortrijk. We lichten de drie interieurstijlen met plezier hieronder toe:

STIJL 1 | Bold & Graphical

Hou je van een iets stoerdere stijl, dan is het ‘Bold & Graphical’-thema er voor jou. Zwart, wit en grijstinten zijn hier de rode draad. Te kil? Nee hoor! Frisgroene planten doorbreken perfect het strakke kantje van deze stijl. Zijn wit kader zorgt ervoor dat The Frame helemaal in de witte muur opgaat. Zo spat het grafische kunstwerk van de TV af.

Bekijk Anouk's interieurtips
Image

STIJL 2 | Warm & Neutral

Bij ‘Warm & Neutral’ draait alles rond gezelligheid. Door de zachte tinten op te warmen met hout krijgt het geheel een heel knusse vibe. Het licht-eiken kader geeft The Frame bovendien een tijdloze uitstraling. Een mooi kunstwerk op The Frame is niet alleen een must bij deze rustige sfeer, maar ook dé manier om extra persoonlijkheid toe te voegen.

Bekijk Anouk's interieurtips
Image

STIJL 3 | Fresh & Botanical

Anno 2018 moet deze style vooral heel fris zijn. Hoe? Werk met ’n wolkachtige kalkverf, in contrast met fijne zwarte lijnen. Hier kreeg The Frame dus ‘n heel fijne zwarte rand. De strakke zwarte accenten contrasteren heel mooi met weelderig bladgroen. Ga voor grote planten en potten voor ‘n botanische setting met extra karakter.

Bekijk Anouk's interieurtips
Image

De perfecte finishing touch

Werken uit de Art Store kunnen The Frame perfect met je favoriete interieurstijl matchen. Strakke geometrische figuren en sterke contrasten horen helemaal thuis in de ‘Bold & Graphical’ -stijl. Black and White Squiggle No.1 (2016) van Nicolette Capuano complementeert deze stijl goed. Bij ‘Warm & Neutral’ is het kleurenpalet key: ga voor zachte, zanderige tinten. Zoals bij de foto’s The Brisons, Dawn (2009) van Guy Sargent . Ook bij Fresh & Botanical is het belangrijk dat de kleuren goed matchen. Met blauwgroene (onder)tonen, zoals bij “De Olijfbomen” van Vincent Van Gogh , zit je helemaal goed.

Styled by Anouk Taeymans

Ingenieur-architecte Anouk Taeymans (31) is dynamisch en to the point. Ze begon in Noorwegen en ontwierp o.a. MyShelf. Daarnaast verscheen ze als designexperte in enkele TV-programma’s en richtte uiteindelijk byAnouk op in haar thuisstad Antwerpen. Met The Frame ontwierp Anouk drie interieurstijlen voor Samsung.

Image

The Frame @ INTERIEUR 2018

Zin om The Frame en de drie interieurstijlen die Anouk voor Samsung ontwierp te ontdekken?
Doe mee aan onze wedstrijd op Instagram en wie weet win je een duoticket. Breng de stand van Samsung dan zeker een bezoekje tussen 18 en 22 oktober in Kortrijk!

Bekijk de voorwaarden
Image