Jet™ 90 Premium steelstofzuiger VS20R9048T3/EN

Jet™ 90 Premium steelstofzuiger VS20R9048T3/EN

VS20R9048T3/EN

 • Krachtig schoonmaken (Geavanceerde schoonmaakprestaties)
 • Grote Zuigkracht ( Digitale inventermotor)
 • Ga voor extreme zuigkracht (Jet Cyclone)
 • Vijflaags filtratiesysteem
 • Spinning sweeper

Kies jouw Kleur

Kleur :
 • Krachtig schoonmaken
  Geavanceerde schoonmaakprestaties
 • Krachtig schoonmaken
  Digital Inverter Motor
 • Ga voor extreme zuigkracht
  Jet Cyclone
 • Ga voor schone lucht
  Vijflaags HEPA filtratiesysteem*

Doeltreffend schoonmaken

Geavanceerde schoonmaakprestaties

Reinig verschillende vloersoorten met een maximale zuigkracht. De digitale invertermotor genereert een zuigkracht van maar liefst 200 watt*. Het aerodynamisch ontworpen luchtsysteem optimaliseert bovendien de luchtstroom, terwijl de multicyclonische luchtfilter ervoor zorgt dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

* Zuigkracht getest op basis van de IEC62885-2 Cl. 5.8-standaard, getest in de Max-stand bij de ingang van de zuigmond zonder accessoires. Gebaseerd op SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH-testen.

Grote zuigkracht

Digitale invertermotor

Je maakt uiterst doeltreffend schoon dankzij de zuigkracht tot maar liefst 200 watt*. De digitale invertermotor optimaliseert de luchtstroom dankzij zijn ultrasoon gelaste aerodynamische bladen. Het resultaat is een hoog ingangsvermogen tot wel 550 watt**, een efficiënt energieverbruik en een zuigkracht tot maar liefst 200 watt*.

* Zuigkracht getest op basis van de IEC62885-2 Cl. 5.8-standaard, getest in de Max-stand bij de ingang van de zuigmond zonder accessoires. Gebaseerd op SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH-testen. ** ** Gebaseerd op interne testen conform de IEC60335-1 Cl. 10-standaard.

Extreme zuigkracht

Jet Cyclone

Geniet van schonere lucht en een maximale zuigkracht dankzij de efficiënte multicyclonische structuur van de Jet Cyclone. De 9 cyclonen met 27 luchttoevoerpunten vormen een optimaal luchtpad, waardoor er minimale zuigkracht verloren gaat. Bovendien zorgt het systeem er ook voor dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

* Gebaseerd op interne testen op basis van IEC62885-2. cl.5.9. vergeleken met Samsung VS80N8014KR/EN.

Krachtig op tapijt

Turbo Action Brush

De Turbo Action Brush maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. De borstel roteert 3.750 keer per minuut*, en dankzij de 180 graden draaibare kop verander je gemakkelijk van richting om in ieder hoekje schoon te maken. Je kunt het roterende stofreservoir gemakkelijk schoonmaken door het met één klik los te koppelen.

* Gebaseerd op interne testen in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

Geeft schone lucht af

Meerlaags filtersysteem van 99,999%

Geeft schone lucht af met een meerlaags filtersysteem van 99,999%, dat 99,999%* van alle stof** opvangt en allergenen vermindert***. De hoofdcycloon en de metalen netfilter verzamelen grote stofdeeltjes, terwijl de Jet Cyclone- en microfilter fijne stofdeeltjes uit de lucht filteren en een filter voor ultrafijn stof microstofdeeltjes tegenhoudt.

Ga voor schone lucht Ga voor schone lucht

* Getest in de Max-stand conform de IEC 62885-2 CL.5.11-standaard van SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik. ** Heeft betrekking op deeltjes met een grootte van 0,5 tot 4,2 µm. *** Gebaseerd op de Allergy UK Seal of Approval van de British Allergy Foundation (BAF).

Tot één uur** lang schoonmaken

Uitneembare accu met een langere gebruiksduur

Hij werkt lang door zonder opladen. De krachtige accu (3000mA*) garandeert een optimale zuigkracht tot 1 uur** lang. Bovendien kun je hem vervangen door een reserveaccu*** om tot 2 uur lang schoon te maken. De accu blijft 70% van zijn oorspronkelijke prestaties leveren tot 500 laadcycli****.

* 3000mA is gebaseerd op het totaalvermogen van de accu, maar dit is beperkt tot 2850mA voor een langere levensduur. ** Vermelde gebruikstijd geldt voor gebruik op minimaal vermogen met een niet-gemotoriseerd hulpstuk. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van daadwerkelijk gebruik. *** Een extra accu is apart als accessoire verkrijgbaar. ****Behoudt 70% van zijn vermogen na vijf gebruiksjaren met 100 laadcycli/jaar, gebaseerd op het vermogen van de accu (2850mA). Eén laadcyclus: de accu helemaal opgebruiken na volledig opladen. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van gebruik. Gebaseerd op interne testen.

Ergonomische oplader

Z Station

Laad je stofzuiger gemakkelijk op met het praktische 'Z Station'. Dankzij het design met een kanteling van 7 graden, kun je de stofzuiger er makkelijker in- en uithalen. Het losstaande, slanke ontwerp zorgt ervoor dat je hem overal kunt neerzetten. Bovendien is het station voorzien van twee oplaadadapters, zodat je twee accu's* tegelijkertijd kunt opladen in slechts 3,5 uur**.

* Een extra accu wordt apart als accessoire verkocht. ** Gebaseerd op interne testen waarbij de accu van 0% tot 100% werd opgeladen. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

* Een extra accu wordt apart als accessoire verkocht. ** Gebaseerd op interne testen waarbij de accu van 0% tot 100% werd opgeladen. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

Alles in één oogopslag

Digitaal display

Controleer of je stofzuiger altijd optimaal werkt dankzij het geïntegreerde digitale display. Daarmee zie je in één oogopslag de status van het toestel, zoals het accuniveau en het borsteltype. Ook geeft de stofzuiger een melding als er problemen zijn met de borstel of als er blokkades zijn. Een gemakkelijkere manier om je stofzuiger te gebruiken en te onderhouden, is er niet.

Volledig wasbaar reservoir

Wasbaar stofreservoir

Het hygiënisch reinigen en het ledigen van de stofzuiger is een fluitje van een cent. Het stofreservoir van 0,5 liter, inclusief het multicyclonische systeem, is volledig wasbaar. Zo kun je het altijd proper en fris houden.

Moeiteloos schoonmaken

Telescopische buis

Maak je huis moeiteloos schoon met een gebruiksvriendelijke en wendbare stofzuiger. Dankzij het lichtgewicht ontwerp heb je een maximaal gebruiksgemak en belast je je polsen minder. Je kunt ook de lengte van de telescopische steel in vier standen verstellen, zodat je ergonomisch verantwoord en comfortabel gemakkelijk het hele huis kunt schoonmaken.

Harde vloeren schoonmaken

Soft Action Brush

Een Soft Action Brush met antistatische zilverdraden maakt korte metten met fijne stofdeeltjes op harde vloeren en in kieren. Deze zilverdraden zorgen er ook voor dat huisdierharen er niet in vast komen te zitten. Dankzij de 180 graden draaibare kop kun je schoonmaken in iedere hoek. Je kunt de trommel gemakkelijk loskoppelen en reinigen met één druk op de knop.

* Gebaseerd op interne testen in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik.

Harde vloeren dweilen Automatisch vegen

Spinning Sweeper

Hou harde vloeren veel gemakkelijker schoon met de optionele Spinning Sweeper. Dankzij de twee draaiende, natte dweilen reinig je moeiteloos en doeltreffend. Je kunt ook herbruikbare dweilen van microvezel gebruiken of wegwerpdweilen. De Spinning Sweeper werkt tot wel 80 minuten*, zodat je al je harde vloeren perfect kunt dweilen.

* Vermelde gebruikstijd geldt voor de “Wet”-stand als de Spinning Sweeper is bevestigd.

Jet AR-toepassing

Stap.1 | Scan de QR-code en installeer de SAMSUNG HA AR-app uit de Google Play Store Stap.2 | Open de app en selecteer en download 'Jet series' Stap.3 | Scan de AR-marker en ervaar alle voordelen van Jet-technologie

Wat zit er in de doos?

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.