Gear S2

Design

De Samsung Gear S2, met zijn onverslijtbare behuizing van roestvrij staal, sluit naadloos aan bij je leven en om je pols. Creëer gemakkelijk je eigen look voor elke gelegenheid met de verwisselbare bandjes en de diverse wijzerplaatthema's.

Prev Next
  • Gear S2 Donkergrijs
  • Gear S2 Zilver
  • Gear S2 classic Blue Black

Gear S2Xatelier  mendini

Dankzij een prachtige samenwerking heeft Alessandro Mendini de Gear S2 verrijkt met zijn stijl, humor en persoonlijke kleurenpalet. Het resultaat: een serie wijzerplaten en horlogebandjes die perfect passen bij jouw unieke smaak.

Beweging

De meest gebruikte functies van je smartphone heb je binnen handbereik met een simpele draaibeweging. Draai rustig aan de bezel om door lange e-mails te scrollen, in te zoomen op een kaart of naar het volgende muzieknummer te gaan. Met elke beweging maak je het leven een stukje mooier.

S Health

Met de Gear S2 wordt gezond leven nog makkelijker. Houd je dagelijkse activiteiten en hartslag bij, en controleer hoeveel water en cafeïne je binnenkrijgt. Je blijft fit dankzij de inspirerende berichten die je regelmatig ontvangt.

  • Afbeelding van de S Health-app die toont hoeveel een gebruiker heeft getraind en hoeveel calorieën hierbij zijn verbrand. Houd je dagelijkse activiteiten bij
  • Afbeelding van de S Health-app die toont hoeveel cafeïne en water een gebruiker heeft verbruikt. Controleer hoeveel water en cafeïne je drinkt
  • Afbeelding van de S Health-app die de hartslag van een gebruiker toont. Neem je polsslag op
  • Afbeelding van het scherm van de S Health-app waarin een gebruiker het gewenste type training kan selecteren. Selecteer het type training
  • Afbeelding van de stappenteller van de S Health-app. Tel je stappen

Accu

Wil je de Gear S2 opladen? Leg hem eenvoudig op het draadloze laadstation en voorkom gedoe met kabels.

Connectiviteit

Plaats genoeg voor 300 nummers die haast vanzelf worden overgenomen van je telefoon. Ook je favoriete playlists gaan overal mee naartoe. Zelfs als je je telefoon thuis laat voor een stukje hardlopen met alleen je Gear S2 en je Level U bluetooth headset.

blue black Gear S2 classic and galaxy s6 edge plus

Werkt nu met nog meer smartphones

Compatibele smartphones

De Gear S2 kan gekoppeld worden met Samsung smartphones met Android 4.3 of hoger en tenminste 1,5 GB RAM.

Samsung smartphones

De Gear S2 kan gekoppeld worden met smartphones van andere fabrikanten dan Samsung die beschikken over Android 4.4 of hoger en tenminste 1,5 GB RAM.

Smartphones van andere merken dan Samsung

Via de Samsung Gear applicatie koppel je je smartphone met de Gear S2.

Compatibele smartphones en beschikbare mogelijkheden kunnen verschillen per regio, land, netwerk en apparaat. (*Tablets zijn niet compatibel.)

Bovenstaand overzicht is gebaseerd op interne tests die door Samsung zijn uitgevoerd vóór de update-datum. Het overzicht kan zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. Samsung geeft geen garantie op de werking van de Gear S2 met al de bovengenoemde compatibele apparaten.