Get a taste of #LifeWithBudsLive

Dankzij hun glossy looks en iconisch design zijn de Galaxy Buds Live een echt statement piece. Maar de nieuwste draadloze oordopjes van Samsung zijn zoveel meer dan alleen maar jewelry! Dankzij de samenwerking met AKG geniet jij tot wel 6 uur lang non-stop van je favoriete tunes in de meest verbluffende kwaliteit. Om onze next level bluetooth oordopjes in de kijker te zetten gingen we op zoek naar inspirerende ambassadors die onze passie voor muziek delen. Get a taste of #LifeWithBudsLive met voormalige topatletes
@elodie_ouedraogo en @oliviaborlee , radio- en TV-figuren @jolienroets , @flowindey en @silentjill en DJ @blck.mmba !

De muzikale vibe van on tour fotografe Raia

Samsung vroeg Belgische streetsyle fotografe Raia Maria Laura in deze exclusieve collab rond de Galaxy Buds Live om haar liefde voor all things pure & simple en onvervalste emotie te vertalen in een inspirerende shoot. Ontdek Raia’s kijk op muziek, haar ervaring met de Galaxy Buds Live en wat haar inspireerde voor de shoot.

Van #LifeWithBudsLive tot guilty pleasures:
it’s all about music

Stylish draadloze oordopjes als de Galaxy Buds Live ? Die vragen gewoon om inspirerende ambassadors voor wie muziek een grote rol speelt. Are you ready for @elodie_ouedraogo , @oliviaborlee , @jolienroets , @flowindey , @silentjill , @blck.mmba en hun guilty pleasures?

Video Alternative Text

Get in the mood 2.0

In welke mood je ook bent, met de Galaxy Buds Live geniet je elke dag in stijl van de perfecte soundtrack. Benieuwd hoe onze ambassadors muziek gebruiken om altijd en overal in de mood te komen? Be ready to get inspired!

#LifeWithBudsLive

De Galaxy Buds Live zijn gemaakt voor music lovers met een serieuze fashion sense. Streetstyle fotografe Raia Maria Laura maakte de foto’s voor deze collab. Het resultaat? Simple but significant!