Created
#withGalaxy

MEET THE JURY OF POU:

TOTAALPLAATJE HAKIM


Hakim Chatar - aka digital content creator by day, DJ by night en brok vol energie all the time - vervoegde het team als jurylid nummer twee. Hakim stond dan ook te popelen om alle rookie & pro – filmmakers, YouTubers, Instagrammers, TikTokkers en vloggers te begeleiden. “Cool dat Samsung en Point of U op zoek zijn gegaan naar talent dat ook zonder het budget van een voltallige film crew iets zou kunnen maken. Ik ben enorm blij dat ik deel mocht uitmaken van dit avontuur”, zegt Hakim.

“Ik heb bij het beoordelen van de filmpjes naar het totaalplaatje van de filmpjes proberen te kijken. Zo was het verhaal achter het beeld en hoe de content creators dat verhaal in beeld brachten het belangrijkste voor mij”, deelt Hakim.
Content creating 101 volgens Hakim? “Maak iets waar je 100% achter staat! Je hoeft niet alle trends te volgen om iets goed te maken en leg vooral niet te veel druk op jezelf. Soms heb je 100 ideeën, soms geen, ook dat is creatief zijn.” De apps die Hakim in zijn creative flow krijgen? TikTok ,YouTube & Premiere Rush.

Premiere Rush to the edit rescue

Maak iets waar je 100% achter staat