Created
#withGalaxy

MEET THE JURY OF POU:

CREATIEF UIT DE HOEK YASSINE


Jurylid drie was niemand minder dan VRT NWS-reporter, fotograaf en documentairemaker Yassine Atari. Hij gaat geen onderwerp uit de weg en geen afstand is hem te veel. Dat hij nu iets dichter bij huis in de jury van Point of U mocht zetelen, vond hij helemaal top! “Ik ben super blij dat ik de kans heb gekregen om de volgende lichting content creators mee te beoordelen en een duwtje in de rug te geven. De rest van de jury bestond uit grote kleppers en het is een eer om mee in hetzelfde rijtje te hebben mogen staan”, vertelt Yassine.

Yassine heeft tijdens de finale vooral gelet op de creativiteit en het verhaal dat werd verteld. “Ik vind het fascinerend wanneer een belangrijk verhaal of een sterke boodschap op een originele manier wordt getoond. Je hebt niet altijd zot materiaal nodig om iets sterks of goeds te maken”, deelt Yassine.

"Zie je droom voor jou en ga ervoor! Elk obstakel op je weg biedt een les die je alleen maar beter maakt als content creator”, geeft Yassine alle jonge creators nog graag mee. Qua creator apps kan Yassine als fotofanaat niet zonder Lightroom terwijl hij Filmic Pro aanraadt om het maximale uit je smartphone video’s te halen. En Instagram voor de nodige inspiratie, natuurlijk!

Haal alles uit je smartphone video’s
met Filmic Pro

Toon je boodschap op een originele manier!