Logiciels et services pratiques

Handige software & services

Find My Mobile

Smartphones zijn een belangrijk onderdeel van ons leven geworden.
De service Find My Mobile is dus een noodzakelijke voorzorgsmaatregel voor het geval je jouw smartphone verliest.

Je kunt je toestel op afstand blokkeren en opzoeken.

Ga naar Find My Mobile

Smart Switch

Overstappen met Smart Switch

Overstappen van Android, Blackberry, Windows Mobile of iOS naar Galaxy.
Of je nu overstapt van een iPhone naar een Galaxy-toestle of gegevens wilt overzetten van een Android- naar een Galaxy-telefoon, het upgraden naar een Galaxy apparaat vindt plaats in één naadloze actie met Smart Switch.

Back-up maken met Smart Switch

Met Smart Switch maak je eenvoudig een back-up van je gegevens en plaats je deze eenvoudig terug op een Galaxy-toestel.

Meer informatie over Smart Switch

Direct downloaden voor PC

Direct downloaden voor MAC

Hulp op Afstand

Via Samsung Hulp op Afstand kijkt een van onze speciaal hiervoor opgeleide technici op afstand mee naar je TV of telefoon van Samsung. Zo bedient die het apparaat zo nodig om je rechtstreeks te helpen met je vragen of problemen.

Ga naar Hulp op Afstand

Servicecenter afspraak

Als het mogelijk is, repareren we je Galaxy toestel terwijl je wacht. Dit geldt voor een smartphoneschermreparatie of voor het uitvoeren van software-updates van je Galaxy smartphone of tablet.
Wij repareren de volgende toestellen met onze 1-uursservice:

• Galaxy S6
  • Galaxy S6 edge
  • Galaxy S6 edge+
  • Galaxy S7
  • Galaxy S7 edge
  • Galaxy S8
  • Galaxy S8+
  • Galaxy Note8
  • Galaxy A5 (2016 of 2017)
  • Galaxy A3 (2016 of 2017)

Plan direct een afspraak

Of bekijk eerst stap-voor-stap uitleg bij het plannen van een afspraak

Ophaalservice

Wil je je smartphone laten maken of het scherm van je tablet laten vervangen en heb je geen tijd of vervoer? We komen graag bij je langs en nemen je smartphone, tablet of wearable mee voor reparatie.

Maak gebruik van de Ophaalservice

Hulp nodig?

Bekijk de Interactieve Handleiding voor het maken van een back-up en een reparatie afspraak.

Nog niet geholpen?

Bekijk alle Interactieve Handleidingen voor online productondersteuning. Bezoek ook de Samsung Community voor advies en ervaringen van andere Samsung gebruikers.

Nous vous remercions pour votre commentaire!

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Nous sommes là pour vous aider

En ligne

Messenger

Posez votre question sur Messenger
Du lundi au vendredi : de 09 h 00 à 21 h 00

Twitter

Posez-nous votre question sur Messenger
Du lundi au vendredi : de 09 h 00 à 17 h 30

Facebook

Posez-nous votre question sur Facebook
Du lundi au vendredi : de 09 h 00 à 17 h 30

Services de réparation

Consultez la liste de tous les services de réparation

Téléphone

02 201 2418BE (prix d’un appel local)

26 10 37 10LUX (prix d’un appel local)

Lundi-Vendredi : 8.00 h – 21.00 h
Samedi : 10.00 h – 16.00 h

Pour toute question concernant votre imprimante, rendez-vous sur le site Web de HP

Centres d'assistance

Centres d'assistance Samsung

Trouver un center d'assistance Samsung près de chez vous

Contactez-Nous