Samsung Electronics Nordic AB (“Samsung”, “vi”, “os”, “vores”) ved hvor vigtigt privatlivet er for vores kunder, og vi bestræber os på at være tydelige omkring, hvordan vi indsamler, anvender, videregiver, overfører og opbevarer din personoplysninger.

Denne privatlivspolitik (“Privatlivspolitik”) finder anvendelse for behandling af personoplysninger på kunder af Samsungs produkter, der ønsker at deltage i tilbuddet op at få en rabatkode ved køb af AKG produkter samsung.com/se og som gælder ved køb af Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 eller Note10+. Dette refereres i det følgende som henholdsvis ”Kampagnen” og ”Kampagneprodukter”.

Vi gør opmærksom på, at privatlivsmeddelelsen for vores eStore også er gældende i sammenhæng med denne privatlivspolitik. Privatlivsmeddelelsen for eStore beskriver, hvordan vi behandler personoplysninger for at færdiggøre din ordre, når du placerer den i eStore og findes her. Privatlivsmeddelelsen for eStore har forrang for denne privatlivspolitik, medmindre andet er udtrykkeligt angivet.

Vi vil behandle dine personoplysninger som dataansvarlig for Kampagnen i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik. Bemærk, at den forhandler som du har købt din Galaxy S10, S10+, Note10 eller Note10+ hos, betragtes som en selvstændig dataansvarlig. Det vil være denne forhandlers gældende privatlivspolitik, der finder anvendelse med hensyn til forhandlerens behandling af dine personoplysninger.

1. OPLYSNINGER VI BEHANDLER

Hvis du køber kampagneprodukter i forbindelse med Kampagnen, vil vi behandle følgende oplysninger om dig:

1) dit fulde navn,
2) e-mailadresse,
3) fødselsdag (hvis du har registreret den på din Samsung Konto,
4) leveringsadresse,
5) telefonnummer
6) kampagnekoden, som du giver til os
7) IMEI-nummeret på den enhed du har købt, hvilket gør dig egnet til at deltage i kampagnen (IMEI-nummeret er et identifikationsnummer for mobiltelefoner, der er forbundet til selve enhedens hardware og ikke brugeren).
8) hvis det er nødvendigt, vil vi anvende data fra eStore (som fx navn og e-mailadresse), og vi vil indsamle personoplysninger fra tredjeparter for at udøve vores rettigheder i forbindelse med, og for at administrere returneringen af Kampagneprodukterne, som fastlagt i handelsbetingelserne for Kampagnen. Disse tredjeparter og oplysninger inkluderer, men er ikke begrænset til, den forhandler, som du har købt din Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 eller Note10+ af, og bekræftelsen af, om du har returneret produktet eller ej (fx ved at tjekke serienummeret på det returnerede produkt)

Se venligst privatlivsmeddelelsen for eStore for oplysninger om vores behandling af personoplysninger, som fx, men ikke begrænset til, dit navn, e-mailadresse, betalingsoplysninger og leveringsadresse.

2. BRUG AF DINE OPLYSNINGER

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

A) Vi anvender IMEI-nummeret på din Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 (punkt 7 ovenfor) for at give dig adgang til Kampagnen. Adgang til Kampagnen vil ske via Samsung Members-app og sammen med vores tilknyttede selskaber og tjenesteudbydere. Kampagnekoden (punkt 7 ovenfor) vil blive behandlet for at holde styr på, hvilket IMEI-nummer, der har brugt hvilken kampagnekode.
B) Vi anvender oplysningerne angivet i punkt 1-5 ovenfor, som er tilvejebragt af dig via din Samsung Konto, til at administrere Kampagnen (herunder potentielle returneringer af Kampagneprodukterne), til at levere Kampagneprodukter til dig, og hvis nødvendigt, til at kommunikere med dig vedrørende indløsningsprocessen eller Kampagnen
C) Vi anvender oplysningerne i punkt 8 til at udøve vores rettigheder til at indkræve eller kræve betaling for Kampagneprodukterne i tilfælde af, at du returnerer din Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 eller Note10+, som anvendes for at tilgå Kampagnen.

Hvis du vælger at tilmelde dig modtagelse af markedsføringsmateriale fra Samsung i registreringsprocessen, vil behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse hermed være beskrevet i privatlivsmeddelelsen, som nævnes i forbindelse med tilmeldingen til at modtage markedsføringsmateriale.

Samsungs retsgrundlag for at behandle personoplysninger er: til formålet A) at opfylde vores kampagneaftale med dig (Handelsbetingelserne for Kampagnen), og i forhold formålene i B) og C) på baggrund af vores legitime interesser.

Vores legitime interesser er:

- at tilbyde services, support og assistance til dig i forbindelse med din deltagelse i Kampagnen, såfremt det bliver nødvendigt, for at sikre, at kundeoplevelsen med Kampagnen er så god som mulig og at potentielle problemer, der måtte opstå, kan løses, og
- for at du kan udøve dine rettigheder som angivet i vilkårene for Kampagnen.

3. GRUNDLAG FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

- Opfyldelse af kontrakt ved køb af varer eller tjenesteydelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) (b))
- Vores legitime interesse som nævnt ovenfor (databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) (f))

4. OVERLADELSE/VIDEREGIVELSE AF DINE OPLYSNINGER

Vi deler dine personoplysninger internt i virksomheden til relevante teams, så som, men ikke begrænset til men ikke begrænset til, kundeserviceafdelingen, den juridiske afdeling, økonomiafdelingen og salgsafdelingen. Vi kan også dele dine oplysninger med de følgende enheder, i det omfang det er nødvendigt, for at du kan deltage i Kampagnen:

Samsungs tilknyttede selskaber: dine oplysninger kan blive delt mellem Samsungs tilknyttede selskaber, som selvstændigt dataansvarlige til de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Udtrykket “tilknyttede selskaber” henviser til selskaber der er tilknyttet, og inkluderer, Samsung Electronics Co., Ltd. i form af fælles ejerskab eller styring. Vores tilknyttede selskaber omfatter selskaber med navnet Samsung Electronics. Tilknyttede selskaber kan også omfatte andre selskaber, der er tilknyttet via fælles ejerskab og styring, som fx Samsung SDS Co., Ltd. Navnlig Samsung SDS Co., Ltd. drifter og vedligeholder en række tjenester på vegne af Samsung Electronics Co. Ltd., herunder, men ikke begrænset til: Samsung account, Samsung Health, Samsung Pay, Find min mobil, Customisation Service, Galaxy Apps (køber), Samsung Pass, Samsung Cloud, Samsung Themes, Samsung Social, Sikker Mappe, E-mail, Samsung Focus, Samsung Friends og Secure Wi-Fi.

Tjenesteudbydere: vi kan overlade dine oplysninger til andre databehandlere, herunder nøje udvalgte selskaber, der leverer tjenester til eller på vegne af os, som fx kundekontaktcentre, markedsføring, udførelse af kundetilfredshedsundersøgelser, fakturering eller udsendelse af e-mails på vores vegne. Disse enheder er begrænset af kontraktmæssige bestemmelser i deres mulighed for at bruge dine oplysninger til andre formål, end at levere tjenester til os.

Andre parter, hvor det er krævet ved lov eller som nødvendigt for at beskytte vores tjenester. Der kan være tilfælde, hvor vi overfører dine oplysninger til andre parter:

• at overholde loven eller reagere på obligatoriske juridiske processer (som fx en ransagningskendelse eller andre kendelser)
• at verificere eller håndhæve overholdelse af politikkerne og aftalerne for vores tjenester, og for
• at beskytte rettigheder, ejendom eller sikkerhed for Samsung eller enhver af vores tilknyttede selskaber, samarbejdspartnere eller kunder.

Andre parter, med dit samtykke eller på din anmodning: ud over de overførsler, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik kan vi dele oplysninger om dig med tredjeparter, hvis du giver separat samtykke eller anmoder om en sådan videregivelse.

5. INTERNATIONAL OVERFØRSEL AF OPLYSNINGER

Din deltagelse i Kampagnen vil medføre overførsel, opbevaring og behandling af dine personoplysninger uden for dit bopælsland, til Korea, i overensstemmelse med denne privatlivsmeddelelse. Derudover kan din deltagelse i denne Kampagne også medføre overførsel, opbevaring og behandling af dine personoplysninger til andre lande. Sådanne lande omfatter, uden begrænsning, lande i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, USA, Kina, Singapore, Vietnam, Indien, Canada, Filippinerne og Japan. Bemærk venligst, at databeskyttelsesreglerne og andre love uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, som dine oplysninger kan overføres til, muligvis ikke er så omfattende som dem i dit eget land. Vi vil tage passende foranstaltninger, i overensstemmelse med gældende lovgivning, for at sikre, at dine personoplysninger forbliver beskyttet. Sådanne foranstaltninger omfatter brugen af standardkontraktbestemmelser for at beskytte overførslen af oplysninger uden for EØS. For mere information eller for at indhente en kopi af de kontraktuelle aftaler, kan du kontakte os ved at besøge vores Privacy Support side.

6. DINE RETTIGHEDER

Du har ret at anmode om indsigt i de oplysninger vi indsamler om dig og til at anmode os om at rette unøjagtigheder i dine oplysninger, til at gøre indsigelse mod eller anmode om begrænsning af behandlingen, og til at anmode om adgang til eller sletning eller dataportabilitet af dine oplysninger. I henhold til lovgivningen i visse jurisdiktioner kan vi afvise at behandle anmodninger, der er urimeligt gentagne, kræver en uforholdsmæssig teknisk indsats, bringer andres privatliv i fare, er ekstrem upraktisk eller hvis adgang ikke er krævet af lokal lov. Hvis du ønsker at anmode om adgang til dine oplysninger, kan du besøge vores supportside på privacy support.

Hvis du anmoder om sletning af dine personoplysninger, accepterer du, at du muligvis ikke kan deltage fuldt ud i Kampagnen samt at tilbageværende personoplysninger fortsat kan være i Samsungs optegnelser og arkiver i nogen tid, i overensstemmelse med gældende lov, men at Samsung ikke vil anvende oplysningerne til kommercielle formål. Du accepterer, trods din anmodning om sletning, at Samsung forbeholder sig retten til at opbevare dine personoplysninger, eller dele af dem, i overensstemmelse med vores sletning- og opbevaringspolitik samt gældende lovgivning, i tilfælde af at Samsung har suspenderet, begrænset eller afbrudt din adgang til tjenesterne for at overtræde Samsungs brugerbetingelser, når det er nødvendigt for at beskytte rettigheder, ejendom eller sikkerhed for Samsung eller enhver af vores tilknyttede selskaber, samarbejdspartnere, medarbejdere eller kunder.

7. OPBEVARING AF OPLYSNINGER

De personoplysninger, der vedrører dig, med henblik på deltagelse i Kampagnen, vil blive slettet senest to (2) år efter Kampagnen er sluttet. Kampagnekoderne vil blive slettet den 30. marts 2022. Dette betyder, at oplysninger vil blive tilintetgjort eller slettet fra vores systemer, når de ikke længere er påkrævet. Bemærk venligst, at dette ikke omfatter personoplysninger, der kan gemmes til formål som beskrevet nedenfor.

Vi tager passende tiltag for at sikre, at vi behandler og gemmer oplysninger om dig baseret på følgende logik:

1. mindst den periode, hvor oplysninger anvendes til at opfylde vores forpligtelser over for dig under Kampagnen;
2. som krævet i henhold til lov, en kontrakt eller vores lovpligtige forpligtelser, eller;
3. så længe det er nødvendigt til det formål de indsamles og behandles til eller længere, hvis det er krævet i henhold til en kontrakt, ved gældende lov eller til statistiske formål, i henhold til passende sikkerhedsforanstaltninger, eller
4. så længe det er nødvendigt for os for at udøve vores rettigheder under vilkårene for Kampagnen.

8. KONTAKT OS

Hvis du har specifikke spørgsmål, bedes du kontakte os på: dataprotection.sena@samsung.com, eller vores europæiske databeskyttelsesrådgiver her:

Europæisk databeskyttelsesrådgiver (European Data Protection Officer)
Samsung Electronics (UK) Limited
Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS

Hvis du ønsker at kontakte os for at udøve dine rettigheder, bedes du besøge vores Privacy Support side på Privacy Support.

Du kan indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed, hvis du mener at vores behandling af dine personoplysninger er i strid med gældende lov. Kontaktoplysninger til alle tilsynsmyndigheder i EU kan findes her.

Kontaktoplysninger til Datatilsynet er: Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk