E-mail-support - Generel og Teknisk Support

Du kan kontakte os via telefon, chat eller email

KEY VISUAL IMAGE KEY VISUAL IMAGE

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Send e-mail om produktspørgsmål

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter, f.eks. Hvordan du bruger din enhed og specifikationer.
Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Send os en mail
Ring til personlig service

Ring venligst til os, hvis du ønsker personlig service. Vores support er her for at du kan besvare spørgsmål om dit produkt, hjælpe dig med fejlfinding eller service

Kontakt os
Brug venligst vores chat-funktion

Få personlig service gennem vores chat. Vores support er her for at besvare din sag via chat, hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service

Kontakt os