Anvende Intelligent Scanning ansigtsgenkendelse til at låse min Galaxy S9/S9+ op?

Intelligent Scanning anvender både dit ansigt og iris, og forbedrer dermed sikkerhed og brugervenlighed. Funktionen lader dig låse skærmen op uden problemer, selv i meget lyse og mørke omgivelser.
Hvis du ændrer skærmlåsetype til Stryg eller Ingen vil dine biometriske data blive slettet. Hvis du igen ønsker at anvende biometriske data i apps eller funktioner, bl.a. Samsung Pay, skal du registrere dine biometriske data igen.
Registering for Intelligent Scanning
1. Åbn indstillinger og vælg 'Låseskærm og sikkerhed'.
2. Vælg 'Intelligent scanning'.
3. Lås skærmen op med den låsefunktion som allerede er i anvendelse. Har du ikke sat en sikker låsefunktion op vil du blive anmodet om at oprette en.
4. Læs instruktionerne på skærmen og tryk 'Næste'.

h

5. Registrer dit ansigt og dine iris ved at følge instruktionerne.
6. Når intelligent scannning oplåsningsskærmen vises skal der vælges 'Slå til' så at dit ansigt og iris kan låse skærmen op.

h

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning