Dual SIM card

1 Aktivering af SIM-kort.

Start appen Indstillinger, og tryk på Forbindelse > Administration af SIM-kort. Vælg et SIMeller USIM-kort, og tryk på kontakten for at aktivere det.

2 Tilpasning af SIM-kort.

Start appen Indstillinger, tryk på Forbindelse > Administration af SIM-kort, og vælg derpå et SIM- eller USIM-kort for at få adgang til følgende indstillinger:

Ikon: Skift ikon for SIM- eller USIM-kort.

Navn: Skift visningsnavn for SIM- eller USIM-kort.

Netværkstilstand: Vælg en netværkstype til brug med SIM- eller USIM-kortet.

3 Angive foretrukne SIM-kort.

Når to kort aktiveres, kan du tildele stemmeopkald, beskedtjenester og datatjenester til bestemte kort. Start appen Indstillinger, tryk på Forbindelse > Administration af SIM-kort, og angiv derpå funktionspræferencerne for dine kort under "Foretrukket SIM-Kort".

4 Vælg hvilket SIM-kort du vil ringe fra.

For at vælge, om der skal foretages opkald fra SIM-kort 1 eller 2, skal du vælge enten for at trykke på "1" eller på "2" telefon appen.

5 Se vilket SIM-kort som ringer.

När två SIM-kort är aktiverade och får ett inkommande så ser du en SIM-kort symbol som visar på vilket SIM-kort 1/2.

6 SIM-kort indstillinger (modeller med dobbelt SIM).

På indstillingsskærmen trykkes på Forbindelse > Administration af SIM-kort.

Opkald: Vælg et SIM-kort til stemmeopkald.

Sms'er: Vælg et SIM-kort til beskeder.

Mobile data: Vælg et SIM-kort til datatjenester.

Bekræft SIM-kort til opkald: Indstil enheden til at vise pop op-vinduet til valg af SIM- eller USIM-kort ved returopkald eller opkald fra en sms. Pop op-vinduet vises kun, hvis SIM-kortet, anvendt til det forrige opkald eller den forrige sms, afviger fra dit foretrukne SIM-kort.

Dobbelt SIM-kort altid aktivt: Indstil enheden til at tillade indgående opkald fra det andet SIM-kort under et opkald.

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER