Dual SIM card

1 Aktivering af SIM-kort.

Start appen Indstillinger, og tryk på Forbindelse > Administration af SIM-kort. Vælg et SIMeller USIM-kort, og tryk på kontakten for at aktivere det.

2 Tilpasning af SIM-kort.

Start appen Indstillinger, tryk på Forbindelse > Administration af SIM-kort, og vælg derpå et SIM- eller USIM-kort for at få adgang til følgende indstillinger:

Ikon: Skift ikon for SIM- eller USIM-kort.

Navn: Skift visningsnavn for SIM- eller USIM-kort.

Netværkstilstand: Vælg en netværkstype til brug med SIM- eller USIM-kortet.

3 Angive foretrukne SIM-kort.

Når to kort aktiveres, kan du tildele stemmeopkald, beskedtjenester og datatjenester til bestemte kort. Start appen Indstillinger, tryk på Forbindelse > Administration af SIM-kort, og angiv derpå funktionspræferencerne for dine kort under "Foretrukket SIM-Kort".

4 Vælg hvilket SIM-kort du vil ringe fra.

For at vælge, om der skal foretages opkald fra SIM-kort 1 eller 2, skal du vælge enten for at trykke på "1" eller på "2" telefon appen.

5 Se vilket SIM-kort som ringer.

När två SIM-kort är aktiverade och får ett inkommande så ser du en SIM-kort symbol som visar på vilket SIM-kort 1/2.

6 SIM-kort indstillinger (modeller med dobbelt SIM).

På indstillingsskærmen trykkes på Forbindelse > Administration af SIM-kort.

Opkald: Vælg et SIM-kort til stemmeopkald.

Sms'er: Vælg et SIM-kort til beskeder.

Mobile data: Vælg et SIM-kort til datatjenester.

Bekræft SIM-kort til opkald: Indstil enheden til at vise pop op-vinduet til valg af SIM- eller USIM-kort ved returopkald eller opkald fra en sms. Pop op-vinduet vises kun, hvis SIM-kortet, anvendt til det forrige opkald eller den forrige sms, afviger fra dit foretrukne SIM-kort.

Dobbelt SIM-kort altid aktivt: Indstil enheden til at tillade indgående opkald fra det andet SIM-kort under et opkald.

Send os en E-mail

Vores mål er at besvare e-mails indenfor 3 arbejdsdage